Hatalmas elismerésben részesült Vilmos herceg és Katalin hercegné: rengeteg emberre vannak hatással

Borítókép: Hatalmas elismerésben részesült Vilmos herceg és Katalin hercegné: rengeteg emberre vannak hatással Forrás: Samir Hussein/WireImage/ Getty Images
Hatalmas megtiszteltetés érte a méltán oly népszerű hercegi párt. Vilmos herceget és Katalin hercegnét szavazták meg a világ legjobban öltözött párjának, méghozzá elsöprő győzelemmel.

Vilmos és Katalin minden nyilvános megjelenését hatalmas érdeklődés övezi. A brit származású Karen Millen egy kutatása során arra volt kíváncsi, hogy mely sztárpárok azok, melyek megjelenését a legjobban figyeli a média, illetve akik a legtöbb elismerést és érdeklődést kapják stílusuk kapcsán. A kutatás pedig egyértelműen arra mutatott, hogy a hercegi pár elsöprő győzelmet aratott.

A kutatás során több mint 5 millió közösségi médiában megtalálható posztot vizsgáltak át. Ezek alapján pedig arra a megállításra jutottak, hogy az emberek nagyon kíváncsiak arra, hogy mit visel Katalin és Vilmos. Továbbá a felmérés arra is rávilágított, hogy amint valamilyen hasonló darab kerül a boltok polcaira, azon nyomban elkapkodják. Ennek tekintetében nem csoda, hogy a hercegi pár messze magasan vezette a ranglistát.

Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Azonban a dobogó további két fokára is igazán neves sztárok kerültek, mutatjuk is kik lennének azok.

Hailey és Justin Bieber

Abszolút nem meglepő, hogy a dobogó második fokán a fiatal házaspár végzett. Justin és Hailey stílusa mondhatni ikonikus, és fiatalok ezrei követik az általuk diktált trendeket. Ami pedig különösen érdekes az esetükben, hogy sokszor olyan szettekben jelennek meg, melyek teljesen elütnek egymástól, de talán pont ez ad egy egészen különleges varázst a párnak.

Forrás: Raymond Hall/GC Images/Getty Images

Kendall Jenner és Bad Bunny

Nem meglepő módon a harmadik helyezést Kendall Jenner – a Kardashian klán tagja – és párja, Bad Bunny érte el. Miután Kendall modellként dolgozik, így nem csoda, hogy mindig olyan szetteket válogat össze magának, melyben teljes valójában tündökölhet. Párja, Bad Bunny pedig szintén ikonikus kissé már-már határokat feszegető szettjeiről ismert.

Forrás: Shareif Ziyadat/Getty Images

A lista további részében még Taylor Swift és Travis Kelece szerepel, akiket Harry herceg és Meghan Markle követ.

Az alábbiakban pedig 7 olyan trükköt hoztunk, amit Katalin hercegné gyakran bevet annak érdekében, hogy még jobban ragyogjon!