Harry hercegre rájár a rúd, most épp lopással vádolják

Meghan, Harry Forrás: Getty Images
A királyi családtól eltávolodó házaspár népszerűsége egyre csökken, és ez folyamatosan lehúzó híreket generál róluk. Na de hogy lopás? Mi jöhet még?

A joy.hu cikke.

Mostanság sokszor került címlapokra a királyi családból kivált hercegi pár, Meghan és Harry - de sajnos nem mindig csak jó hírek miatt. Van, hogy pereskednek magazinokkal, van, hogy a királynővel kerülnek nagy ellentétbe, most pedig egy csúnya váddal álltak elő Harryt illetően a magazinok. Állíólag a herceg a The Royal Foundation nevében közel 56 millió forintnak megfelelő fontot utalt át a Royal Sussex alapítványnak, majd ugyanennyit a Travalyst nevű cégnek is, amelynek Harry a többségi tulajdonosa.

A Republic cégcsoport vezetője szerint nem jellemző, hogy egy jótékonysági szervezet bármilyen összeget, de főleg nem ekkorát fizetne egy cégnek, ráadásul Harry jótékonysági szervezetei épp bezárnak, és állítása szerint a pénzt pedig a herceg teszi zsebre.

Ez etikátlan! Nem lehet lenyúlni az emberektől kapott adományokat. Jótékony célokra küldték a pénzt, nem azért, hogy Harry projektjeit finanszírozzák
fogalmazott a Republic csoport vezetője.

Harry szóvivője annyit nyilatkozott az ügyről, hogy valótlan, és egyáltalán a vád is sértő. Szerinte Harry jótékonysági munkája a szívügye, és nem anyagi érdekeltség miatt csinálta soha, ezúttal sem nyúlt le semmilyen pénzt.

Remélhetőleg hamar kideül, hogy tényleg szó sincs semmilyen lopásról.

Kíváncsi vagy, mit árult el nemrég Harryék testbeszéde? Tudd meg a galériából!