Harry herceg elárulta, mi hiányzott neki legjobban Angliából a Los angeles-i karantén alatt

Harry herceg,karatén Forrás: Getty Images
Harry herceg és Meghan Markle épp hogy megkezdte új, "amerikai" életét, máris jött a koronavírus, a karatén, a lezárások. A herceg nemrég elárulta, miért fájt legjobban a szíve a bezártság alatt.

Harry herceg és családja élete fenekestül felfordult az utóbbi hónapokban. Komoly döntést hoztak arról, hogy elköltöznek Amerikába, hogy kevésbé legyenek szem előtt, jó ideje tudják ugyanis, hogy nem vágynak a reflektorfényre. Ám alig hogy kiköltöztek Los Angelesbe, máris jött a koronavírus járvány, ami igencsak átalakította a dolgokat.

A hercegről mindig is tudni lehetett, hogy imádja a sportokat, ám a rögbi különösen a szíve csücske. A minap pedig az angol rögbiseknek felkerült a netre egy videója, amiben a herceg is megjelenik, és elmondja, neki nagyon hiányzott ez a sport a karatén alatt:

Noha a rögbi március 20. óta teljesen fel van függesztve a túl sok érintkezés, a fizikai kontaktusok miatt, a herceg hozzátette, hogy a pandémia miatt bekövetkezett lezárások sem vették el a kedvét kedvenc sportjától, hiszen még mindig hatalmas rajongó - ha jelenleg csak lélekben is.