Elolvadunk attól, ahogy Johnny Depp üdvözli a rajongóit Budapesten: erre érdemes járnod, ha találkozni akarsz vele

Borítókép: Elolvadunk attól, ahogy Johnny Depp üdvözli a rajongóit Budapesten: erre érdemes járnod, ha találkozni akarsz vele Forrás: Roberto Ricciuti/Redferns/ Getty Images
Már egy ideje hangos attól a sajtó, hogy Johnny Depp Budapesten forgat, így azzal a reménnyel járhatnak-kelhetnek a rajongók a fővárosban, hogy bárhol összefuthatnak a színésszel. Legutóbb pedig az Andrássy úton találkozhattak vele az emberek, Depp pedig kitörő örömmel köszöntötte rajongóit.

A sokak által nagyon kedvelt színész egyébként abból az okból tartózkodik Budapesten, hogy az első saját rendezésű alkotását forgatja. Ennek a filmnek pedig fővárosunkat választotta helyszínéül. A film címe Modi, és Amedeo Modigliani olasz szobrászról és festőről szól.

Ennek köszönhetően tulajdonképpen bármikor és bárhol összefuthatunk a színésszel, csak nyitott szemmel kell járnunk. Szerdán például a közösségi médiát rengeteg felvétel árasztotta el arról, ahogyan Johnny Depp az Andrássy úton üdvözölte rajongóit, a színész még csókot is dobott a közönségének.

Bárhol feltűnhet Budapest utcáin

De pár nappal ezelőtt a Budai várban is lehetett vele találkozni, illetve múlt héten pedig a Károly-kert melletti utcákban forgatott.

Egyébként, aki Al Pacino-rajongó, annak is érdemes szemfülesnek lennie az elkövetkezendő időszakban, ugyanis ő is játszik az adott filmben, így igencsak nagy a valószínűsége annak, hogy a közeljövőben vele is össze lehet futni Budapest utcáin.

Szóval, kedves rajongók, érdemes lesz ezentúl nyitott szemmel járnotok a fővárosban!

Az alábbiakban pedig Johnny Depp eddig kapcsolatait gyűjtöttük össze.