Gyermekei állítólag rettegnek Brad Pittől: nyilvános posztban akadt ki fia

Borítókép: Gyermekei állítólag rettegnek Brad Pittől: nyilvános posztban akadt ki fia Forrás: Rudy Carezzevoli/Getty Images
Megdöbbentő, de Brad Pitt egyáltalán nem örvend népszerűségnek a gyermekei körében. Ugyanis az egyik, Angelina Jolie-val közösen örökbe fogadott gyermekük, Pax Jolie-Pitt úgy véli, hogy az apja egy igazi szörnyeteg, akitől nemcsak ő, de fiatalabb testvérei is rettegnek, ennek a meglátásának pedig a közösségi médiában hangot is adott.

Annak ellenére, hogy sok rajongó nehezen tudja elképzelni, hogy Brad Pitt rossz apa lenne, gyermeke hangot is adott annak, hogy bizony édesapja nem a legideálisabb szülő. A felröppenő pletykák szerint, a meglehetősen viharos váláson áteső sztárpáros gyerekei közül, állítólag a férfi korábban többüket is bántalmazta. Pax éles megjegyzése szerint, pedig a viszony továbbra sem rendeződött. Ugyanis a Daily Mail napokban nyilvánosságra hozott információi azt bizonyítják, hogy a fiatal gyermek még igencsak haragos apjára. A lap pedig ennek bizonyítékaképpen meg is osztotta Pax egy Instagram történetének a képernyőfotóját, melyen a következő állt:

„Világklasszis s***fej vagy! Állandó pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. Azt mondasz magadnak és a világnak, amit akarsz, de az igazságra egy napon fény derül."

Forrás: JB Lacroix/WireImage
A képen balról jobbra haladva Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt and Maddox Jolie-Pitt látható, illetve édesapjuk, Brad Pitt.

Ez a bejegyzést egyébként 2020-ban, apák napja alkalmából tette közzé. Az irománya végén még azt is hozzátette, hogy boldog apák napját, majd hozzáfűzte azt is, hogy véleménye szerint Pitt egy igazán szörnyű emberi lény.

Annak ellenére, hogy ezt a kifakadást nem látták sokan, mivel szinte azonnal törölte az akkor mindössze 16 éves gyermek a posztot, a Daily Mail szerkesztősége olyan szemfüles volt, hogy megörökítették, és most nyilvánosságra hozták, így hiába törölte le a fiú, nyoma maradt az éterben.

Paxot egyébként Angelina Jolie még 2007-ben fogadta örökbe egy vietnámi árvaházból. Ezt követően egy év múlva Brad Pitt is örökbe fogadta a gyermeket, azonban a fiú mai napig azt állítja, hogy apja sosem akarta őt, és csak édesanyja harcolt érte, ám Pitt ezt tagadja, és állítólag a kapcsolatukat is megpróbálta helyrehozni.

Az alábbi galériában pedig arról számolunk be, hogy milyen kapcsolata van Brad Pittnek a gyermekeivel!