Borítókép: Környezetbarát, ráadásul magyar: tuningold a bőröd hazai márkák natúrkozmetikumaival Forrás: befunky.com/kollázs

Környezetbarát, ráadásul magyar: tuningold a bőröd hazai márkák natúrkozmetikumaival

Hamarosan beköszönt a tavasz, újjáéled a természet; vele együtt a kiadónk által életre hívott #vegyélhazait virtuális piactér is ébredezik téli álmából. A #vegyéltavaszit vásár kínálatából elsőként natúrkozmetikumokat készítő márkákat ajánlunk; termékeiknek a te polcodon is ott a helye, ha számodra is fontos az ökotudatosság. Vásárlásoddal ráadásul hazai készítőt támogatsz.

Lepd meg magad az ArtNatura különleges, gyümölcsös-virágos illatával, vagy kényeztesd vele Anyukádat, rá is biztosan ráfér. Különleges dezodorjaikat – többféle illatban is - környezetbarát és újrahasznosítható papírtubusba zárják. A Boróka Műhely illatos térparfümjei testnek és léleknek, kicsiknek és nagyoknak nyújt felüdülést, ellazulást. A Cremio Cosmetics „szemvidító” szérumai segítenek eltüntetni a sötét karikákat; egy feltöltő vitaminlöketet pedig a DAISY natural cosmetics SKIN COMPLEX vitaminos arckrémével adhatsz arcbőrödnek.

Ismerkedj meg e négy magyar márkával közelebbről!