Borítókép: Sminkelj 40 felett is, csak kicsit máshogy - Mutatjuk, mivel és hogyan! Forrás: Getty Images/Creative Credit

Sminkelj 40 felett is, csak kicsit máshogy - Mutatjuk, mivel és hogyan!

Amikor megjelennek az első szarkalábak, elmélyülnek a ráncok, sok nő válik tanácstalanná, hogyan is sminkeljen, sminkeljen-e egyáltalán. Mert a tusvonal, amit huszonévesen minden nap pimaszul megrajzolt már nem az igazi, az oly sokáig bevált színek pedig mintha már nem lennének olyan előnyösek. Bizony eljött az ideje, hogy változtass a sminkelési szokásaidon és lecseréld a sminkpalettádat is! Ehhez adunk most hasznos tippeket, amelyekhez a termékeket érdemes a JOY-NAPOK Beauty&Health alatt akciós áron beszerezned!

Az első és legfontosabb, hogy csakis olyan termékeket használj, amelyek ápolják és kímélik a bőrödet! Mert minél érettebb a bőr, annál több törődést igényel, és annál kevésbé tolerálja a káros adalékanyagokat. De szerintünk neked már mondanunk sem kell, hogy kerüld a vegyszereket, a mesterséges illatanyagokat, a kőolajszármazékokat és még csak véletlenül se kenj magadra olyan produktumot, ami ezeket tartalmazza.

Ha nem csak a szépséged a fontos, de az egészséged is és szeretnéd elkerülni a szervezetedet terhelő kemikáliákat, akkor az ásványi kozmetikumokat válaszd! Ha egyszer kipróbálod őket, menthetetlenül megszereted őket és jobbat nem is tehetnél a bőröddel! Ha tennél velük egy próbát, szeptember 10-12 között, a JOY-NAPOK keretén belül letöltheted a Annabelle Minerals 20% kedvezményre jogosító kuponját és beszerezheted a kiszemelt termékeket.

Mutatjuk, miket érdemes beszerezned, hogy legyen egy komplett és egyben gyönyörű sminkszetted!