Egy kezelés, amiért a hírességek is odáig vannak! Mutatjuk, mi ez és mit tud!

Borítókép: Egy kezelés, amiért a hírességek is odáig vannak! Mutatjuk, mi ez és mit tud! Forrás: EverDerm Laser & Beauty Clinic
Vajon melyik az a kezelés, amely egyszerre mélyhidratál, feszesít, ragyogóvá varázsolja a bőrt, természetes módon formálja, lágyítja az arcot és amelyre nők milliói, köztük számos híresség is esküszik? Hallottál már a Skinbooster kezelésről? Itt az ideje, hogy te is megismerd!

Mindenki szeretne örökre fiatal maradni, de sajnos a tudomány mai állása szerint ez még nem lehetséges. Ahogy testünk, úgy a bőrünk is természetes öregedési folyamaton megy keresztül. Az öregedés ütemét nem csak a genetikánk határozza meg, sok egyéb tényező is befolyásolja: a napozás, a dohányzás, a kevés alvás, a stresszes életmód, az egészségtelen táplálkozás felgyorsítják ezt a folyamatot. Ennek eredménye, hogy a hám elvékonyodik, vízmegkötő képessége csökken. Az irhában csökken a kollagén rostok és a hialuronsav mennyisége, a rostok közötti kötések száma nő, ezáltal is csökken a vízmegkötő képessége, miközben a kötőszövet gyengül. Ezek látható jele, hogy a bőr egyre szárazabbá, petyhüdtebbé, ráncosabbá, fakóbbá válik.

A ráncoknak két típusa van: a korral egyre jobban mélyülő statikus ráncok kialakulásának fő oka a hialuronsav mennyiségének csökkenése. Az orrszárnyaktól az ajakzugig húzódó (nasolabiális) ránc, a száj körüli marionett ráncok például ide tartoznak. A mimikai vagy dinamikus ráncokat pedig az arcizmok intenzív, gyakori mozgása hozza létre. Ilyenek a homlokon keresztirányban futó ráncok, a szemkörnyéki szarkalábak, melyek annál hamarabb jelennek meg és annál jobban elmélyülnek, minél élénkebb valakinek a mimikája. Akár már huszonéves korban.

Forrás: EverDerm Laser & Beauty Clinic

Mi a megoldás, ha zavarnak a ráncok, a fakó, petyhüdt bőr?

A szakemberek azt javasolják, soha ne a legdrasztikusabb plasztikai beavatkozásokkal indítsunk, első körben – és később is, mindig - érdemes a bőrt, annak szerkezetét belülről erősíteni, egészséges működését helyreállítani. Ezért is népszerűek napjainkban azok az eljárások, amelyek tulajdonképpen együtt dolgoznak a bőrünkkel és természetes módon, természetes hatást biztosítva érik el, hogy bőrünk újra rugalmas, feszes és ragyogó legyen.

Nem véletlenül örvend akkora népszerűségnek és van már milliós rajongótábora a SKINBOOSTER kezelésnek. Ez tulajdonképpen egy orvosi mélyhidratáció, amely a bőr mélyébe juttatja be a szervezetünk által jól ismert anyagot, a hialuronsavat. Így természetes anyag felhasználásával érhető el a természetes hatás, melynek eredményeként a bőrfelszín visszanyeri természetes fényét, tónusát. Ráadásul a bőrbe juttatott hialuronsav a bőrbe jutva beindítja a kollagéntermelést melynek következtében a bőr rugalmasabb és hidratáltabb is lesz.

A SKINBOOSTER kezelés non-invazív eljárás, nem térfogat pótló, hanem a bőr minőségének javítására szolgál.

A SKINBOOSTER kezelés alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen is. S hogy mi a kezelés menete? A kezelt bőr fertőtlenítését és krémmel történő érzéstelenítését követően a szakember egy rendkívül vékony tűvel a bőrfelszíntől 0.5-1cm távolságban juttatja be a hialuronsavat. A SKINBOOSTER kezelés eredménye azonnal látható, már egyetlen kezelés után is! De a még látványosabb eredmény érdekében a kezelést végző szakorvos egyes esetekben javasolhat ismétlésként 2, esetleg 3 alkalomból álló kúrát, amelyeket havi rendszerességgel érdemes igénybe venni. És hogy kinek ajánlható? Mindenkinek, aki a természetes módszerek híve és szeretne egészséges, erős, ragyogó, feszes, rugalmas bőrt.