Borítókép: Mit mondj, hogy a párod biztosan megértse mit is szeretnél Valentin napra Forrás: Pixabay.com/ klimkin

Mit mondj, hogy a párod biztosan megértse mit is szeretnél Valentin napra

Néha nem elég az utalgatás. Néha határozottan rá kell mutatni arra, amit szeretnél, persze spékeld meg az egészet egy kis humorral is.

Kötelező lenne, hogy február 14-én mindenki megajándékozza a szerelmét? Elvárható, hogy aznap mindenki nagyon szeresse a másikat? Szoktam látni, ahogy a férfiak –csak úgy, mint nőnapkor- a virágboltban babrálnak, nézegetik a szívecskés plüss egérkét; megvegyem vagy ne?- gondolják. Én értékelem a törekvésüket, mert aznap bizony gondolnak a párjukra. Nem fejtegetem, hogy vajon azért vesz virágot (plüss egérkét), mert tényleg szívből jövő szerelmét szándékozik kifejezni ezzel vagy csak mert kötelező dolog ez Valentin napkor. Veszi, viszi, ennyi.

Nem ellenzem ezt az ünnepet, de nem tartom számon a nagyok között

A szeretetet bármelyik nap ki lehet fejezni, furcsa ezt dátumhoz kötni, de viszont vitathatatlan, hogy ez az a nap, mely a szeretetet, a szerelmet ünnepli.

Persze hazudnák, ha ezt mondanám engem soha se kísértett meg Valentin szelleme. Én is felültem erre az ajándékozós vonatra, nekem is megjött a kedvem ahhoz, hogy ajándékot kapjak. El kezdtem nézegetni a neten a kiszemelt nyakláncot és volt olyan is, hogy legalább kétszer visszamentem felpróbálni egy csinos kis gyűrűt.

Persze, szerettem volna, ha Valentin napkor nem magamnak kell megvennem a gyűrűt, így valahogy az uram tudtára is kellett adnom a szívemnek is kedves ékszer létezését.

Galériánkban mutatom, hogy a ’Hogyan vágyakozz hatékonyan valami után úgy, hogy a párod is megértse mit szeretnél’ folyamat evolúciós fejlődését, melyhez az elmúlt 15 év tapasztalatából merítettem.