Befutott az ősz, új illatot akarok!

Borítókép: Befutott az ősz, új illatot akarok!
A legtöbben külön parfümrepertoárral rendelkezünk: vannak kedvenceink meleg és hideg időre. Mutatjuk, melyek a legjobb őszi illatok!

Ez a cikk az instyle.hu oldalon jelent meg először.

Személy szerint engem ősszel az illatok és a színek tudnak leginkább feldobni, mert a hűvöst, a szelet és az esőt nem bírom. Így olyan parfümöket, forró italokat kedvelek, amelyek feldobnak és melegítenek. A lakásban is azokat az illatokat szeretem, amelyek kifejezetten ennek az időszakra jellemzőek: alma, fahéj, szilva, narancshéj, gyömbér, vanília, sütőtök, fenyő.

A következő galériában olyan parfümöket mutatunk meg, amelyek kicsit nehezebbek, melegebbek és fűszeresebbek, mint a friss nyári illatok, de pont ettől érzed majd ősszel még kellemesebben magadat. A fákat, növényeket és a természetet hozzák még közelebb, jó válogatást!

Harmónia otthon

Nemcsak hangulatosabb lesz a lakásod, hanem még komfortosabb is egy kellemes illattól. Ma már hatalmas a gyertyakínálat, csak azt döntsd el, milyen hangulatot szeretnél a lakásodban. Ha az ősz egyet jelent azzal, hogy befészkeled magad a lakásba, akkor megnyugtató illatokat válassz, ha az ünnepvárás számodra a legfontosabb, akkor jöhetnek a fahéjas, édes illatvariációk!

A következő galériában könnyű illatokat és nehezebb-édesebb verziókat is találsz.

Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen parfüm illik hozzád, akkor teszteld magad!