Homoktövistől a fekete ribiszkéig - Bőröm látványos öregedése ellen tényleg ezekre lesz szükségem?

Borítókép: Homoktövistől a fekete ribiszkéig - Bőröm látványos öregedése ellen tényleg ezekre lesz szükségem? Forrás: ilcsi.com
Szervezetünk látlelete, bőrünk állapota. Kinézetünk és közérzetünk szorosan összefügg. Ha valaki elégedett a megjelenésével, érzelmileg és szellemileg is pozitívabban éli meg a mindennapokat. Oxidatív stress, vitalizálás, természetes alapanyagok? A gondosan összeválogatott gyógynövények együttese, alapjaiban változtathatja meg szépségápolási rutinunk eredményét.

Szépségápolási rutinjaink elősegítik a mentális jólétet, és hozzájárulnak az egészséges mindennapi önbizalom és holisztikus egység kialakulásához.

A világ és környezetünk változásával bőrünknek és szervezetünknek is egyaránt új kihívásokkal kell szembenéznie. A pandémiás stressz, a kialvatlanság, a rossz levegő, a napfény hiánya, a monitorok fényártalma és még sok más veszély teszi próbára a szervezetünket és a bőrünket. A mindennapi külső és belső stresszhatások nemcsak szervezetünk védőmechanizmusait gyengítik, hanem bőrünk állapotát is rontják.

A bőr a test legnagyobb szerve és az elsődleges védelmi vonal környezetünk és belsőnk között. A káros környezeti hatások keltette szabadgyökök fokozott képződése és az ezeket semlegesítő antioxidánsok hiánya miatt fellépő oxidatív stressz gyengítik a bőr alkotóelemeinek egységét. A mélyebb rétegekben felboruló egyensúly következményei a felszínen is hamar megjelennek. Ezt gyakran a bőr egyre gyorsabban kialakuló és egyre látványosabb öregedése követi.

Megelőzésképp erősítsük meg a bőr ellenálló képességét!

Nincs olyan magyar nő, aki az elmúlt több, mint 60 évben ne találkozott volna kozmetikusánál az Ilcsi termékeivel. A natúrkozmetikumi márka 1958-ban jelent meg itthon. Termékei minősített bio- és gyógynövényekből – gyümölcsökből és zöldségekből – készülnek, és a gyártáshoz szükséges alapanyagok legnagyobb részét mind hazai gazdálkodásból szerzik be.

Forrás: ilcsi.com
Esetükben a „Termőföldtől a tégelyig” nem csak egy hangzatos kifejezés, hanem valódi tevékenység is.

Nincs olyan bőrprobléma, amivel Ilcsi néni- a cég megalapítója- ne talákozott volna kozmetikusként, majd tapasztalatait ne fordította volna a felmerülő bőrproblémák kozmatikai 'orvoslására'. A professzonális és otthoni fehasználásra fejlesztett termékeik legújabb családja a bőröregedés lassítására és annak ellenállóképességének megerősítésére lettek kifejlesztve.

Hogy mit is jelent a Termőföldtől a tégelyig jelmondat? Ebben a videóban megnézheted:

A Vitalizáló Antioxidáns termékcsalád új kozmetikumaival egyszerre ápolhatjuk a bőr külső és belső rétegeit, illetve rendkívül hatékonyan megerősíthetjük az ellenálló képességét. A homoktövisből és más gondosan összeválogatott gyógynövényekből származó egyedülálló hatóanyagok a bőrünk mélyebb rétegeinek kollagén és elasztinhálózatát is támogatják.

A Vitalizáló Antioxidáns termékek fokozzák testünk ellenálló képességét is. Ellátnak a megfelelő mikroelemekkel, vitaminokkal, flavonoidokkal, tápláló növényi olajokból származó zsírsavakkal és természetes antioxidánsokkal.

Hogy hogyan és mikortól tudod te is beszerezni a Vitalizáló Antioxidáns termékcsaládot?

Jövő év januárjában kerülnek ki az Ilcsi webshopjába, így közvetlenül is meg tudod rendelni a termékeket. Addig is a cég hagyományaihoz hűen, az Ilcsi kozmetikusokoknál tudod kipróbálni a termékeket.

A natúrkozmetikumokról bővebben az Ilcsi oldalán olvashatsz.

Forrás: ilcsi.com

Hogy milyen természetes összetevők segíthetnek bőrünk vitalitásának megtartásában?

Galériánkból kiderül: