JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Borítókép: Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót
Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Nem ritka jelenség, hogy mindenki olyan frizurát szeretne magának, ami pont az ellentéte, mint a természetes hajkoronája. Akinek szögegyenes haja van, gyakran göndört vagy hullámosat szeretne, akinek pedig ez adatott meg, ők mindig egyenes fürtökre vágynak. Szerencsére ma már kedvünkre formálhatjuk a hajkoronánkat, hiszen rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre.

Az én problémás, göndör hajamat vasalni, tartósan egyenesíteni mindig is szenvedés volt, nagyon sok időt elvett és sokszor néhány óra multán már újra megjelentek a tincsek végén a makacs kunkorok. Nagyon izgatott lettem, amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a The Dyson Airstrait™ hajvasalót, azt gondoltam, ha valamivel, akkor egy Dyson készülékkel végre valóban tartós egyenes frizurám lehet.

Leteszteltük, mit tud a The Dyson Airstrait™ készülék. Kattints a képre és tudj meg többet!

A hajvasaló a Time magazin 2023 legjobb találmányai listájának “Beauty” kategóriájában a nyertes is lett, így kíváncsian vártam, valóban olyan hatékony-e, mint ahogy elképzeltem.

  • Alapvetően nedves, törülközőszáraz hajon ajánlatos használni, mivel a beépített hajszárítóval úgy vasalja a hajat, hogy egyszerre szárítja is, így extra tartósságot kapunk, ráadásul időt is spórolunk.

  • A hajam nem vesztett a puhaságából, és a természetes fénye is megmaradt vasalás után, sőt! Ezzel bizonyította a termékhez kapcsolódó ígéretet, hogy nem fogsz a hő hatására károsodást tapasztalni, kifejezetten kíméletes a technológia.

  • Állíthatjuk a levegő az erősségét és a hőmérsékletét is, illetve a kis képernyő segítségével láthatjuk, hogy mit is állítunk be éppen.

  • A hideg levegővel a már kész frizuránkat tudjuk fixálni, tartósabbá tenni.

  • A legnagyobb problémám, az idő sem jelentett akadályt, ugyanis mindössze 8 perc (!!!) alatt végeztem, ami a korábbi minimum 20-30 percekhez képest teljesen hihetetlen volt.

  • Az eredmény még a következő 3 napban is ugyanolyan tartós maradt, de a készüléknek van egy "száraz" funkciója is, amivel a száraz tincseket is rendbe lehet hozni, fel lehet frissíteni.
Forrás: Dyson
Nedvesről szárazra, hajvasalás közben, extrém hőhatás nélkül a The Dyson Airstrait™-tel

A konklúzió The Dyson Airstrait™ -ról?

Hatékonyság és gyorsaság szempontjából egy nagyon hasznos készülékről van szó, az igazán makacs és gubancos göndör hajjal is könnyedén elbánt, elég rövid idő alatt. Tökéletes lehet azoknak, akik mindig is küszködtek az egyenes tincsekért, de természetesen azoknak is, akiknek alapvetően nem olyan problémás a hajuk, csak egy minden szempontból megbízható és előnyös hajvasalót keresnek. Igaz, kicsit mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlnunk, ha haza szeretnénk egyet vinni, de ha igazán minőségi hajformázásra vágyunk, ez egy tökéletes megoldás. A magasabb árkategória ellenében viszont a tartósság, minőség, és kíméletes technológia mindenképp kárpótolja a vásárlót.

Még sosem volt ilyen gyorsan és ilyen sokáig selymes és egyenes a hajam, mint a The Dyson Airstrait™ használatával.

Tudj meg többet és szerezd be >> itt!