Hajszárító vagy hajvasaló? A legtutibb karácsonyi ajándékok a kamasz lányodnak

Borítókép: Hajszárító vagy hajvasaló? A legtutibb karácsonyi ajándékok a kamasz lányodnak Forrás: Notino
Tanácstalan vagy, mivel lepd meg a kamasz lányodat karácsonykor? Egy szuper hajformázóval szinte biztos, hogy nyerő leszel. A Notino webshopjának kínálatában nem csak dizájnos, de minőségi termékek közt válogathatsz.

Nem kis feladat meglepetést vadászni egy tinilánynak manapság. Egy jó minőségű hajformázóval viszont szinte biztos, hogy nem "nyúlsz" mellé; legyen az egy profi hajszárító, vagy hajvasaló; a sikere garantált. Melyik fiatal lány nem örülne annak, ha otthoni megoldással is kiválthatja a loknijai „beszárítását”?

A külcsín azonban nem minden; az is nagyon fontos, hogy jó minőségű hajformázó eszközt vásárolj; aminek olyan tulajdonságai vannak, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges hajformázáshoz. Ha hajszárítóban gondolkodsz, olyat keress, ami hideg levegőt is tud fújni: ez ugyanis kevésbé roncsolja a haját, másrészt a frizura fixálásához is ideális. A modernebb eszközök ionizáló funkciója is a haj szerkezetét óvja.

A hajvasalók esetében szakemberek a kerámialapos eszközöket ajánlják; a teljesen egyszerű, fémes felület az égésveszély miatt nem javasolt. Míg az egészséges hajra gyakorlatilag minden vasaló használható; a sérült hajnak inkább gőzölős, vagy ionizációs és ultrahangos technológiára van szüksége.

A Notino webshopján garantáltan megtalálod, ami e szempontoknak is megfelel; akár a Babyliss, akár a Philips termékekből szemezgetsz.

Tematikusan rendezett kínálatukból pedig, melyben a karácsonyi ajándékok lelhetőek fel, a család többi tagjának ajándékát is beszerezheted. Böngészésre fel! Előtte viszont:

Következzenek a mi kedvenc hajformázóink!