JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Borítókép: Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell! Forrás: Versace
Lily James ezúttal egy kristályokkal kikövezett álomvilágba vezet minket a Versace Bright Crystal új kampányával.

Az új reklámfilmben végigsétálhatunk a kristálykupakot idéző gazdag és fénylő kristályok között, melyek egy tükröződő és csillogó világba vezetnek bennünket. Ez egy utazás a parfümös üveg átlátszóságán keresztül, ahol a nagyon elegáns kristálykupak fenséges fényhatásokat kelt. Ennek az álomvilágnak a középpontjában áll a VERSACE új főszereplője, Lily James színésznő, aki különböző pazar, mégis kifinomult VERSACE ruhában testesíti meg tökéletesen ezt az álomvilágot.

Puszta érzékiség, kristályos csillogás és ragyogó fényesség: ez a VERSACE Bright Crystal, egy ritka szépségű drága ékszer, amelyet friss, vibráló, virágos illat jellemez gránátalmával, magnóliával és pézsmával. Egy ilyen sugárzó illat tökéletes arca pedig a gyönyörű Lily James, aki a Versace Bright Crystal megújult kampányának sztárja.

Forrás: Versace
Kattints a képre és szerezd be!

A VERSACE Bright Crystal egy magával ragadó és érzéki illat, a VERSACE nő számára, aki szeret egy olyan illatba burkolózni, amelyet finoman ízesítenek a színes és lédús gránátalmaszemek, a jeges frissesség, és a ragyogó yuzu gyengéd aromája öleli körül. Egy illat, amely a magnólia, a bazsarózsa és a lótuszvirágok szépségével áramlik bele az érzékiség és az átláthatóság keverékébe, és finom bujaságával, valamint a növényi ámbra, az acajou és a pézsma csábító jelenlétével gyönyörködteti Őt.

Forrás: Versace

A VERSACE Bright Crystal illatotot és a hozzá tartozó illatkiegészítőket megtalálod a Douglas üzletekben és a www.douglas.hu weboldalon.