JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Borítókép: Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója  - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi Forrás: CCC
Letisztultan klasszikus a Gino Rossi x Marilyn Monroe új, limitált kapszulakollekciója, mégis a stílusikonhoz méltó előkelőséggel és nőiességgel varázsolja el viselőjét. A kollekció minden darabjában, így az elegáns cipőkön, a kényelmes szandálokon, és a kis táskákon is érezhető az 50’-es, ‘60-as évek hollywoodi csillogása és a visszafogott eleganciája. A kacéran elegáns, szexi stílus időtlen - ezt bizonyítják a tervezők a Marilyn Monroe ruhatára által inspirált utazáson.

A Gino Rossi x Marilyn Monroe kollekció minden egyes darabja a hollywoodi stílusikon által képviselt nőiesség különböző rétegeit tárja elénk. A bokapántos, magassarkú cipő a szexiség megtestesítője - ráadásul hosszú ruhával, vagy blézerrel is könnyedén kombinálható.

Forrás: CCC
Kattints a képre és fedezd fel a kollekció minden darabját!
Forrás: CCC

A pumps cipők magukban hordozzák az eleganciát - az alacsony kivágás, a hegyes orr, és a közepesen magas sarok rendkívül sikkessé teszi a lábbeliket.

Forrás: CCC
Forrás: CCC

A vékony bőrcsíkokból álló szandálok kacér megjelenést kölcsönöznek, így tökéletes kiegészítői egy lenge nyári ruhának. A szandálok lapos talpú változatai pedig a gyengédség és a kényelem ellenállhatatlan érzetét ötvözik.

Forrás: CCC

A hosszúkás, lakkozott baguette táska ideális választás a különleges alkalmakra, hiszen az elegáns, reteszes zár alatt minden apróságunk helyet kaphat. A nagyobb méretű, vállon átvethető bőr táska kiváló anyagának köszönhetően a mindennapokra praktikus választás.

Forrás: CCC

A kapszulakollekció a női ruhatár kedvelt színeiben elérhető: szenvedélyes vörös, mély fekete, finom bézs és konzervatív fehér. A vintage arany színű, ékszereket idéző részletek hangsúlyozzák a termékek időtlen hangulatát.

NÉZD MEG AZ ALÁBBI VIDEÓT!

A Gino Rossi x Marilyn Monroe kollekció minden pár cipője különleges, limitált kiadású dobozban kerül forgalomba. Az elegáns, piros dobozban Marilyn Monroe arcképét és egyik leghíresebb idézetét is megtaláljuk a fedél alatt. A dobozban található elegáns, márkázott zsák pedig tökéletes lesz a cipő tárolásához az utazásaid során.

A teljes Gino Rossi x Marilyn Monroe kollekció elérhető április 12 ől a Budapest Árkád és a Westend CCC üzletekben, a mobilalkalmazásban, illetve a weboldalon.