JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

De'Longhi Rivelia automata kávégép lenyűgözte a piacot a három International Forum Design Awards (IF) Díj elnyerésével

Borítókép: De'Longhi Rivelia automata kávégép lenyűgözte a piacot a három International Forum Design Awards (IF) Díj elnyerésével Forrás: De'Longhi
2024. március 1-jén a De’Longhi, a világszerte elismert vezető háztartási termékeket gyártó vállalat, büszkén mutatta be legújabb innovációját, a Rivelia teljesen automata kávégépet.

Március 25-én pedig a Central Media szerkesztőségei is kipróbálhatták őket egy exkluzív press-brunch keretein belül.

Forrás: De'Longhi
A kávéfőzés művészetét újragondolni kívánt Rivelia megtestesíti a De'Longhi elkötelezettségét a kiválóság és innováció iránt mind a tervezés mind a funkcionalitás terén.

-nyitotta meg Schuster Roland, a De’Longhi Magyarország Marketing managere a programot.

A Rivelia magasabb szintre emeli a kávézás élményét a legújabb technológiák ötvözésével, a díjnyertes formatervezéssel és a páratlan felhasználói élménnyel. Mindezeknek köszönhetően három méltó IF Design Díjat nyert el a Termék, Felhasználói Élmény és Felhasználói Felület kategóriákban. Letisztult megjelenésével, intuitív felületével és kiváló teljesítményével a Rivelia új mércét állít fel az otthoni automata kávégépek kategóriában.

Forrás: De'Longhi
A Rivelia megváltoztatja a kávéfőzésről kialakult eddigi elképzelésünket, magasabb szintre emeli az otthoni kávézás élményét. A De’Longhi reagált a megváltozott fogyasztói igényekre, hiszen eddig egyik automata kávégép se nyújtott választási lehetőséget azok számára, akiknek fontos a frissen őrölt kávé, mégis szeretnének eltérni a megszokott színváltozatoktól. A Rivelia nem csak a színek terén nyújt nagy szabadságot, hanem a cserélhető szemeskávé tartálynak köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy felfedezzük a különböző frissen őrölt kávékat és bármikor cserélhessünk arra, amihez épp kedvünk van. A cserélhető kávétartállyal válthatunk a különböző szemes kávék között. Bármikor olyan kávét ihatunk, ami illik az adott hangulatunkhoz, kompromisszumok nélkül.

- ismertette a gépek előnyeit Beke-Dajkó Anett, De’Longhi brand manager.

A Rivelia kávégép nem csupán egy kávéfőző; a De'Longhi állandó elkötelezettségét jelzi a kávéfőzés élményének forradalmasítása mellett. Azok számára tervezték, akik szeretnék a szemes kávék széles világát hazavinni. A Rivelia számos forradalmi funkcióval büszkélkedhet, amelyek megkülönböztetik a hagyományos kávéfőzőktől:

  • Bean Switch Rendszer: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék a különböző frissen őrölt kávék ízvilágát. A cserélhető kávétartállyal könnyedén válthatnak különböző szemes kávék között, biztosítva egyéni élményüket minden kávéfőzés során. Legyen szó egy intenzív, sötét pörkölésű kávé gazdag ízjegyeiről, vagy egy könnyed, világos keverék finom ízeiről, a fogyasztók korlátok nélkül élvezhetik az ízlésükre szabott, magával ragadó kávézási élményt.
  • Bean Adapt Technológia: az innovatív funkció automatikusan beállítja a főzési paramétereket a kiválasztott kávészemek egyedi jellemzőihez igazítva. Biztosítja az optimális íz megőrzést minden csészében, amely gazdag, aromás kávét eredményez minden főzésnél.
  • LatteCrema Hot Technológia: tökéletesen lágy, selymes textúrájú habot készít a tejből, amely ideális Lattekhoz, Cappuccinokhoz és más különleges italokhoz. Kávéházi minőségű italokat kortyolhatunk otthonunk kényelmében.
  • Kávérutin funkció: segítségével az egyéni igények találkoznak a kényelemmel. Ez az intuitív funkció lehetővé teszi a gép számára, hogy megismerje és megtanulja a kávézási szokásainkat, és a nap folyamán ennek megfelelően beállítja a menüt, hogy a megfelelő pillanatban csak egy érintésre legyenek a kedvenc italaink.
Forrás: De'Longhi

A Rivelia automata kávégép egyedülálló megjelenése és innovatív funkciói három IF Design Díjat nyertek el, ezzel megerősítve a De'Longhi vezető pozícióját a háztartási készülékek innovációjában. Az IF Design Díj a formatervezés és az innováció kiválóságát ismeri el, a Rivelia háromszoros győzelme pedig a kiemelkedő kivitelezés és a felhasználó-központú megközelítés bizonyítéka. A díjról és a különböző konyhatervezési trendekről Pataki Lili lakberendező és De’Longhi ambassador beszélt röviden, aki szerint a Rivelia gépek méretükből és változatos színválasztékukból (fehér, fekete, bézs, jáde zöld és szürke) adódóan bármilyen stílusú konyhába tökéletesen illeszkednek.

A vendégek Moldován Enikő többszörös latte art bajnok pisztáciás cappuccino és chia latte különlegességeit is megkóstolhatták az eseményen, amikhez remekül passzoltak a Dear Budapest reggeli falatkái.