150 éves az Errazuriz

Borítókép: 150 éves az Errazuriz
A világ egyik elsőszámú borászata számít az Errazuriz. A borászatot 1870-ben alapította Mr. Maximiano Errázuriz aki megalapozta azokat az értékeket, ahogyan a mai napig működnek: hagyomány, kreativitás és innováció.

Napjainkban a család ötödik generációja vezeti a céget. A világ 1500 legjobb pincészete közül a Vina Errazuriz a kitűnő 17.-ik helyet kapta. Nem csak a borok minőségét díjazták, hanem mindent, ami a borturizmussal kapcsolatos összképet adja. „Nem csak a borról szól, az egész csomagolás számít” mondta Andrew Reed a verseny alapítója.

Az Errazuriz a 150.-ik évfordulója alkalmából, különleges címkével adta ki legsikeresebb borát a Don Maximiano Bordói vörös cuvée 2017-es évjáratát, leginkább a gyűjtők számára. A friss és gyümölcsös bort az UK Decanter Dél Amerika legjobb vörösborának választotta. Az Errazuriz évek óta a világ legelismertebb borászatainak a listáján stabilan az 5.-ik helyen szerepel.

Az errazuriz borok megrendelhetőek a www.wineage.hu-ról, illetve megtalálhatóak a Picante Delicatesse és a Culinaris boltjaiban.