zsírégető,krém Forrás: yobogu.com

Mit kell tudnod a zsírégető krémekről?

A zsírégető krémek heves vitákat szülnek a fogyni vágyók között. Míg akadnak, akik esküsznek a pozitív hatásaira, és centikben mérik a változásokat, addig mások átverésnek tartják.

Ez utóbbiak többnyire abban a tévhitben élnek, hogy elegendő csupán bekenniük magukat valamilyen csodaszerrel, és a kilók majd maguktól leolvadnak, mindenféle életmódváltás nélkül. Nos, ilyen esetben valóban csalódást okoznak ezek a készítmények, hiszen nem az a céljuk, hogy a kanapén ülve, sorozatnézés közben varázsoljanak bárkit is modellalkatúvá. Kiegészítésként viszont nagyon is hatásosak tudnak lenni.

Hogyan szabadulj meg a nem kívánt zsírrétegtől?

Sokan túlmisztifikálják a fogyást, pedig tulajdonképpen egyszerű matematika az egész: több kalóriát kell elégetned, mint amennyit beviszel. Az égetés nyugalmi állapotban is zajlik, hiszen a testednek ahhoz is energiára van szüksége, hogy az alapvető életfunkciókat fenntartsa. Hogy ez pontosan hány kalóriát jelent, azt a testméreteid ismeretében, különféle képletekkel tudod kiszámolni. Az így kapott szám lesz az alapanyagcsere, azaz ennyi kalóriát használ fel a tested naponta.

Ha ezen felül is szeretnél kalóriát égetni, azt mozgással, sportolással tudod megtenni. Az elhasznált energiát pedig ételekkel és italokkal kell pótolnod. Ha nap végén a bevitt kalóriákból kivonod az elhasznált mennyiségét, és negatív szám jön ki, akkor kalóriadeficitben vagy, tehát fogyni fogsz. Persze ez nem fog azonnal látszani, egy-két hét után viszont már kevesebbet mutat a mérleg, ha mindent jól csináltál.

Ezzel viszont annyi a gond, hogy a zsírmennyiség az egész testeden csökkeni fog. Tehát hiába szeretnél te csak hasról vagy combról fogyni, emellett bizony a feneked és a melled mérete is csökkenni fog. Itt merülhet fel a lehetőség például a Yobogu zsírégető krémek használatára.

Hogyan működnek a zsírégető krémek?

Az, hogy ki honnan fogy, vagy hová hízik először, elsősorban genetika kérdése. Ha keményen edzel és diétázol, és már mindenhol látványosan vékonyabb vagy, viszont például a hasad csak nem akar kockásodni, akkor érdemes lehet megpróbálkoznod egy efféle készítménnyel.

A krémek nagy előnye, hogy külsőleg alkalmazzuk őket, vagyis a máj nem szűri ki a hatóanyagokat, mint például egy kapszula vagy italpor esetében. Amikor egy adott testtájat bekensz zsírégető krémmel, az a bőrön keresztül felszívódva, lokálisan fejti ki hatását. Fokozza a vérbőséget, aktiválja az enzimek működését, ezáltal segít lebontani a zsírt, de kizárólag az alkalmazott területen. Természetesen itt sem lesz néhány napon belül látható eredmény, hanem hetekig tartó, rendszeres használat szükséges.

Így például, ha nem akarsz már a teljes testedről tovább fogyni, akkor elegendő, ha szintentartó edzéseket végzel, továbbra is egészségesen táplálkozol, és közben a krém használatával megszabadulhatsz az utolsó, legmakacsabb zsírpárnácskáktól is.