Borítókép: WAMP Spájz – minden, ami finom

WAMP Spájz – minden, ami finom

A WAMP Spájz kamrapolcain sokféle finomság szerepel: csokoládék, trüffelek, lekvárok, chutney-k, olívaolajak, felvágottak, szálas tea különlegességek...

A WAMP Spájz kínálatában olyan kézművesek és kereskedők szerepelnek, akiknek a termékei amellett, hogy kiváló minőségűek, egyediek is, és arculatuk valamint ötletességük is felkelti a vásárlók figyelmét. A WAMP Spájz kamrapolcain sokféle finomság szerepel: csokoládék, trüffelek, bonbonok, csokoládék, sütemények, lekvárok, chutney-k olívaolajak, felvágottak, szálas teák, tea különlegességek.

A belépés ingyenes

A húsvétot megelőző vasárnapon a hangsúly a húsvéti fogásokhoz illeszkedő, azok elkészítéséhez felhasználható finomságokon lesz.

A Spájz kiállítói között szerepel többek közt az utánozhatatlan sonkát készítő Etyeki Sonkamester, de a Gourmand Company, amely szarvas- és erdei gombás lekvárokkal, olajokkal és illatos szárított gombákkal készül, míg a Donum Terrae selymes gyümölcs ecetekkel, olajokkal, olajos magvakból készülő izgalmas mártogatósokkal, krémekkel jelentkezik majd.

Időpont: március 24.
Helyszín: Váci1
1051 Budapest, Váci utca 1.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
www.wamp.hu