WAMP

Borítókép: WAMP
A kedvenc karácsonyi vásárod harmadik vasárnapja a Millenárison!

December 22. 10.00 – 18.00 /Millenáris – B csarnok

Itt az utolsó lehetőség, hogy beszerezd a tökéletes karácsonyi ajándékot! Az ünnepek előtti utolsó vasárnapon ismét közel 200 kiállító, több ezer terméke közül válogathatsz. A korábbi hetekhez hasonlóan szuper design tárgyak, ruhák, ékszerek, gyerekeknek szóló meglepetések, minőségi élelmiszerek és különleges gasztronómiai termékek várnak Rád!

Az ünnepi fogásokhoz temérdek hozzávaló kelleti majd magát csarnokban. A kínálatban csokoládékülönlegességek, bonbonok, sütemények, lekvárok, szószok, sonkák, különféle kávék, teák, mézek, kézműves sörök várják a látogatókat. Ezen a vasárnapon a WAMP kiállítói között lesz a szarvasgombás termékeket kínáló Gourmand Company, a különleges fűszerekkel, fűszerkeverékekkel foglalkozó Fűszerész, a többféle mézet kínáló Bolyki méz is. A helyszínen megkóstolhatod a Panyolium aszalt gyümölcsökkel megbolondított szilvalekváros kenyerét, vagy a Kapucinus Sörfőzde forró és illatos sörét is.


Fércművek

A több mint kétszáz magyar tervező munkái között egyedi tervezésű ruhákat, ékszereket és egyéb öltözék kiegészítőket találhatsz. Ott lesz a pazar ékszereket készítő Ékezet Galéria két tervezője, Gera Noémi történetmesélős egyedi nyakláncokkal és gyűrűkkel készül. Vadonatúj táskákat mutat be Takács Judit és ott lesz Bozsik Szilvia nemrégiben debütált gyönyörű színekkel hódító EOSinE kollekciója is.

Jó néhány grafikus és illusztrátor kiállítója is lesz a vásárnak, akiknek alkotásai között biztosan találsz személyre szabott, hosszú évekig örömet szerző ajándékot. Természetesen kitüntetett figyelmet élveznek majd a legkisebbek: a gyerekruhák és játékok mellett, sok-sok igényes mesekönyv, társasjáték és más apróság várja a legkisebbeket és szüleiket. Kaszanitzky Anna egyedi, kézzel készülő lámpákkal jelentkezik, Koralevics Rita a PAPER UP! kollekció bővítéseként új fekete-fehér használati és dísztárgyakat mutat be, a Kósagabi Textiles idézettekkel díszített asztalneműi között is egészen biztosan találsz a megajándékozotthoz illő darabot.

A gyerekeket kreatív workshopokkal is várják a szervezők.
Az Éva magazin és a Recreativity közös programjában újrahasznosított karácsonyi csomagolásokat, ajándék zacskókat és masnikat készíthetnek az érdeklődők, a Bilimbo Háza pedig meglepetés foglalkozásra invitálja a legkisebbeket.

A vasárnapi vásárral lezárjuk az idei évet, legközelebb 2014. februárjában jelentkezik a WAMP. A jövő évi időpontokat a www.wamp.hu oldalon tesszük majd közzé.
Addig is Kreatív Karácsonyt kívánunk!