Viszlát, sötét foltok! Helló, ragyogó bőr!

Borítókép: Viszlát, sötét foltok!  Helló, ragyogó bőr! Forrás: Getty Images
Az egyenetlen bőrszín és a sötét foltok sokunkat érint szerte a világon. Vizuálisan éveket adnak hozzá a korunkhoz és nem könnyű megszabadulni tőlük. A NIVEA márkának azonban van egy remek megoldása, amely láthatóan működik: az új Cellular Luminous630® termékcsalád. Fedezd fel az egységes és ragyogó arcszín

Hogyan keletkeznek a pigmentfoltok?

A hiperpigmentációt, avagy a bőrön lévő sötét foltokat a felhalmozódott melanin, vagyis a bőrünk színéért felelős bőrpigment okozza. Amikor felhalmozódik a bőrben, foltokat és egyenetlen bőrtónust okoz. Kialakulásukban számos tényező játszik szerepet: lehet genetikai hajlam, de a leggyakoribb ok a napsugarak és az UV-sugárzás bőrre gyakorolt hatása. Amikor a bőr napsugárzásnak van kitéve, automatikusan melanint termel, amely egyenetlenül színezhet, és ahogy öregszünk, úgynevezett "öregedési foltokat" okozhat. A hiperpigmentáció másik oka a hormonális egyensúlyhiány, például terhesség vagy menopauza alatt, illetve bőrgyulladás, például pattanások után is jelenhetnek meg foltok a bőrön.

A NIVEA megoldása

Az új Cellular Luminous630® termékcsalád tízéves kutatás eredménye. A NIVEA laboratóriumaiban – először sejttenyészeteken, majd 1000, minden bőrtípust képviselő önkénteseken – végzett szigorú tesztelés után a szakértők megtalálták azt a szabadalmaztatott összetevőt, amely igazán hatékony a sötét foltok biztonságos kezelésében és megelőzésében.

Forrás: NIVEA

Hogyan működik?

A Cellular Luminous630® a melanin agglomerátumokhoz (pigmentfoltokhoz) vonzódik. A tirozináz enzim zárolásával csökkenti a melanin termelését annak magjában, ami kiegyensúlyozottabb pigmentációhoz vezet

A Luminous630 sejtszinten működik, kettős hatással

A már meglévő pigmentfoltokra hat, világosítja őket és csökkenti a méretüket Kiegyensúlyozza a melanin termelését, hogy megelőzze az új foltok kialakulását

Milyen hatásai vannak a Cellular Luminous630® termékcsaládnak?

Kimutatták, hogy már 4 hét után kevésbé látható a hiperpigmentáció. 8 hét után pedig a foltok intenzitása akár 50%-kal is csökkenhet. A termékek rendszeresen használata mellett folyamatosan javul a bőr kinézete és csökken a bőrszín egyenetlensége.

Forrás: NIVEA

REGGEL

Először tisztítsd meg az arcbőrödet, majd vidd fel a Cellular Luminous630® pigmentfolt elleni szérumot. Ezután jöhet a Cellular Luminous630® nappali krém.

ESTE

Az esti sminkeltávolítás után vidd fel az arcbőrre a Cellular Luminous630® pigmentfolt elleni szérumot.

Ajánlásunk: Luminous630® összetevőt tartalmazó terméket naponta legfeljebb négyszer használj.

Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni nappali krém

Könnyű és gyorsan felszívódó összetétele tartalmazza az egyedülálló, szabadalmaztatott Luminous630® komponenst. Hialuronsavat tartalmaz, amely újra aktiválja a sejteket, hogy saját hialuronsavat termeljenek, valamint E-vitamint, amely erős természetes antioxidáns. A magas és azonnal hatékony FF50 UV-szűrőkkel történő védelemnek köszönhetően megakadályozza a napfény okozta pigmentfoltok kialakulását és a bőr öregedését. Mattítja a bőrt és javítja a zsíros bőr okozta egyenetlen bőrszínt.

Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni szérum

Könnyű és gyorsan felszívódó összetétele a legnagyobb koncentrációban tartalmazza a szabadalmaztatott Luminous630® komponenst. Hialuronsavat tartalmaz, amely újra aktiválja a sejteket, hogy saját hialuronsavat termeljenek, valamint E-vitamint, amely erős természetes antioxidáns.

Forrás: NIVEA