Vagány, sportos, magabiztos és nagyon vonzó - Peugeot 2008 SUV

Borítókép: Vagány, sportos, magabiztos és nagyon vonzó - Peugeot 2008 SUV Forrás: Peugeot
Nemcsak az emberek, de az autók között is vannak karizmatikus egyéniségek. Ilyen a Peugeot 2008 is: egy igazán ellenállhatatlan karakter. Ez a kompakt SUV bárhol megállja a helyét, de a városban az igazán nyerő. Ráadásul a maga elegáns módján szinte újradefiniálja a szabadidőautók stílusjegyeit.

Az új Peugeot 2008 egy kompakt városi SUV, ugyanakkor jóval több is ennél: vonzereje szinte átragad az emberre.

Bátran vállalja a stílusát

Ezzel a modellel bárhol is közlekedünk, bármilyen más modell mellett parkolunk, elismerő és kíváncsi pillantásokkal fogunk találkozni!

A szabadidőautók egyik legstílusosabb modellje egyszerre robusztus és elegáns. Feltűnő első és hátsó lámpatestek, új könnyűfém keréktárcsák és impozáns fellépést biztosító új, szélesebb hűtőrács jellemzik. Elöl az új Full LED-es fényszórók három hosszú karmot formáznak, és hátul is visszaköszön a 3 LED-es fénykarom.

Hat igazán különleges színben választható az élénk Vertigo kéktől az izgalmas Elixir piroson az egyedi Artense és Selenium szürkéken és az Okenite fehéren át a Perla Nera mélyfekete színéig.

Forrás: Peugeot
Kattints a képre és tudj meg többet az új Peugeot 2008-ról!

Segít magunk mögött hagyni a hétköznapokat

Attól a pillanattól kezdve, hogy elhelyezkedünk a kormány mögötti ülésben, nem fogjuk tudni levenni a szemünket a vezetőhelyről. Kisméretű kormányával és személyre szabható digitális 3D műszeregységével az új generációs i-Cockpit® új dimenzióba emeli a kényelmes vezetés élményét.

A modell nemcsak benzines és dízel, de teljesen elektromos kivitelben is elérhető, mely akár 406 km (WLTP) hatótávot is megtesz.

Forrás: Peugeot
Kattints a képre és tudj meg többet az új Peugeot 2008-ról!

Most még elérhetőbb

A Peugeot 2008 most rendkívül kedvező finanszírozási ajánlattal lehet a miénk. A mindössze 3,30%-os THM finanszírozás azt jelenti, hogy a kamatok miatt sem kell aggódnunk. Így az új autónk nemcsak az első időkben, de hosszú távon is rengeteg örömteli és emlékezetes órát tartogat számunkra.

Forrás: Peugeot
Kattints a képre és tudj meg többet az új Peugeot 2008-ról!