Tündöklő bőr a növényi eredetű elixírnek köszönhetően

Borítókép: Tündöklő bőr a növényi eredetű elixírnek köszönhetően
Arcbőrünk számos külső hatásnak van kitéve nap mint nap. A negatív környezeti hatások, stressz és a minimális énidő pedig mind-mind befolyásolják állapotát.

A nagyvárosi légszennyezettségben nehezen jut oxigénhez, csökken az öntisztító hatása, természetes regenerálódása és mindez idő előtti bőröregedést eredményezhet. Kényeztesd arcbőröd mélytisztítással, és hagyd fellélegezni!

TIPP: Arcbőr diagnosztika pár pillanat alatt

Nem vagy biztos bőrtípusodban, ápolási rutinodban vagy csak szeretnéd tudni, hogy az eddigi szokásaid megfelelőek-e? Próbáld ki az online arcbőr diagnosztikát az Yves Rocher weboldalán. Csupán néhány kattintás, és a tökéletes ajánlást kapod a bőrtípusodnak megfelelően.

A tisztító hatás az utóbbi időben elterjedt fogalommá vált. Biztos már te is kipróbáltál tisztító hatású étrendeket, frissen facsart zöldség és gyümölcslé kúrákat, tisztító hatású táplálék kiegészítőket, de vajon gondoltál a bőröd mélytisztítására is?

Zöld elixír a tündöklő bőrért

Próbáld ki az Yves Rocher Elixir Jeunesse termékcsalád szépségápolási rutinját és frissítsd fel arcbőröd. Az Elixir Jeunesse termékek aphloia növénykivonat koncentrátumot tartalmaznak, amely természetes úton indítja be a tisztítást és regenerálódást az arcbőrben. Kezdd a reggelt a Regeneráló szérum használatával, este szabadulj meg a pórusokban megbúvó szennyeződésektől a Légző bőr arclemosó segítségével, majd vidd fel arcbőrödre a Bőrszerkezet javító éjszakai arcápolót. Rendszeres használattal az arcbőr fiatalabb, tündöklőbb lesz, a ráncok pedig fokozatosan csökkennek.

Arcbőröd egészsége mellett az Yves Rocher márka nagy hangsúlyt fektet a természet védelmére is, ezért kiemelt figyelmet fordít a termékei alapanyagául szolgáló növények termesztésére és begyűjtésére. Az aphloia növényt Madagaszkár fennsíkjain termesztik, megközelítőleg 30 km-re a fővárostól Antananarivótól.