Borítókép: Még lehet játszani, Te is igyál Good Milk-et és nyerj!

Még lehet játszani, Te is igyál Good Milk-et és nyerj!

Good Milk joghurt óriási nyereményekkel! Játssz velünk!

Nem véletlen, hiszen a nyugat hősei pontosan tudják, hogy megéri, hiszen most az 500 ml-es Good Milk nagyon sok boltban akciósan kapható, és ha játszol velünk, akkor elképesztő ajándékokat nyertek!

Bármelyik cowboy szívesen elvinné szíve választottját egy ausztriai 4*-os wellness szállodába egy meseszép pihenésre! Ha nem is vagy szúrós szemű cowboy, vagy egy tűzrőlpattant háziasszony, egy pörgős családanya vagy akár egy keményen dolgozó nő, de mindent megadnál ezért a pihentető luxus kényeztetésért, Te is nyerhetsz már 2 db Good Milk termék vásárlása esetén is! A főnyereményen kívül tiéd lehet az 5 db Vileda robot takarítógép, az 500 db könnyű sporttáska, vagy pedig az 500 db praktikus bevásárlótáska egyike!

Vásárolj 2 db Good Milk joghurtot és regisztrálj a www.goodmilk-joghurt.hu oldalon, majd töltsd fel a vásárlási blokkon lévő AP kódodat!

Ne feledd a Good Milk joghurtok mind kiváló minőségbiztosítási feltételek melletti állattartással és feldolgozással, garantáltan GMO mentes tej alapanyagból készülnek, magas, általában 10%-os gyümölcstartalommal, természetesen mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószertől mentesek.

A Good Milk joghurtokat több mint 25 féle ízben, változatban találhatod meg a boltok polcain, mind kiválóan alkalmas reggelire, uzsonnára, tízóraira vagy akár két étkezés között éhségűzőnek. A 0,1 %-os joghurtital, a cereáliás finomság, az All Nature joghurt a savóitalokhoz, és az Active kis palackos italkához hasonlóan a könnyen kezelhető, cipelhető, visszazárható palackokban kaphatóak és már egy éves kortól gyerekek is fogyaszthatják. A kanalazható L.actisens poharas joghurt is egy éves kortól fogyasztható, a natúr változatát pedig már nyolc hónapos kisbabák is ehetik! A termékek többsége Lactobacillus acidophilust és Bifidobacteriumot is tartalmaznak.

A férfi igazán férfi – a Good Milk igazán tej!

A promóció időtartama: 2013. május 1.– június 30.

Részletek:www.goodmilk-joghurt.hu