Szappanba rejtett fekete csoda a Vanitától

Borítókép: Szappanba rejtett fekete csoda a Vanitától
Legújabb, kaviáros szappanuk nemcsak szép, de igazi bőrbarát is.

Csempészd be a luxust a fürdőszobádba! Hogyan? A Vanita szappanmanufaktúra segítségével.


A nyári melegben jól esik a felrissülés, de ilyenkor sem mindegy, mit használunk. Mielőtt felfrissíted az arcod, mosd meg alaposan a Kaviáros szappannal, hogy a bőröd kellő alapozást kapjon a folytatáshoz. A kaviár egy ritka és értékes hatóanyag, amely az élő szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból és peptidekből épül fel.

A bőrszövet igényeinek megfelelően ezek az aminosavak természetes módon szívódnak fel a kaviársejtekből. Kiváló sejtépítő tulajdonságát kihasználva, éppen ezért gyakran alkalmazzák bőrszövet regeneráló celluloterápiára (sejtterápia) is. Foszfor- és kalcium-tartalma óriási, de lipidekben, zsírsavakban, proteidekben (összetett fehérjékben), és oligo elemekben is gazdag. Ezen anyagok elegye stimulálja és szabályozza a szövetek sejtműködését. A kaviár táplálja, feszesíti, frissíti a bőrt és segít megakadályozni, valamint csökkenteni a szemkörnyéki ráncokat. A benne lévő kristályos víznek köszönhetően pedig még a lelki harmóniádról is gondoskodik.

Ha még több testet-lelket kényeztető finomságot is szeretnél megismerni vagy kipróbálni, látogass el a www.vanita.hu oldalra!