Syoss Oleo Intense

Borítókép: Syoss Oleo Intense
100 % tisztaságú olajjal és ammónia nélkül!

Hála a Syoss Oleo Intense, az ammónia nélküli Intenzív Olaj hajfestéknek, 100 % tisztaságú olajjal.

A fodrászok és színspecialisták segítségével fejlesztett és tesztelt professzionális minőségű hajfesték alapja az olaj a krémben formula professzionális színpigment keverékkel. A hajfesték csodálatos, hosszantartó, szalonszépségű eredmény biztosít a puha és fantasztikusan ragyogó hajért. Árnyalattól függő ősztakarást biztosít hihetetlenül vonzó áron. 12 intenzív árnyalatban kapható a boltokban 2013. májustól.

Az olajok népszerű alkotórésze a haj, bőr és testápolási terméknek. De az olaj még ennél többre is képes. A Syoss kifejlesztette a Syoss Oleo Intense Intenzív Olaj professzionális minőségű hajfestékét kompromisszumok nélkül: maximum szín intenzitás, intenzív ápolás és fény, árnyalattól függő ősztakarás- mindez ammónia nélkül. „Syoss Oleo Intense a mi fantasztikus hajfestékünk olaj a krémben formulával csúcsminőségű eredményt biztosít, mindezt ammónia nélkül” mondta Dr. Astrid Kleen, a Henkel Beauty Care hajfesték kutatás és fejlesztés vezetője. Syoss Oleo Intense a fodrászok és színspecialisták segítségével fejlesztett és tesztelt. A 100% tisztaságú olaj a különleges olaj a krémben formulával fokozza a színt és erősíti a színeredményt, így biztosítva a színpigmentek mélyre hatolását- növelve a színeredményt, a lélegzetelállító, fantasztikus ragyogásért- és mindezt ammónia nélkül. Az Intenzív Olaj hajfesték árnyalattól függő ősztakarást nyújt.

Egyidejűleg Syoss Oleo Intense extra tápláló olajjal ápolja a hajat, amely így egészségesebb kinéztű lesz. Azok a nők, akik szeretik az intenzív színeket kompromisszumok nélküli, imádni fogják a Syoss Oleo élénk színeit.

A tizenkettő Syoss Oleo Intense hajfesték árnyalat az Intenzív Feketétől a Ragyogó Vörösön át és a Meleg Rézvörös színtől Homokszőkéig széles portfolión kínál természetes és divatos árnyalatot. Árnyalattól függő ősztakarással ragyogóan fényes színűvé és fantasztikusan puhává varázsolják a hajat, ammónia nélkül.