Q10-zel az öregedés ellen!

Borítókép: Q10-zel az öregedés ellen!
Q10 – a bőr saját alkotóelemei segítenek az önregenerációs folyamatoknál (X)

A Q10 TÁMOGATJA A BŐR ÖNREGENERÁLÓ FOLYAMATAIT

A Q10 fontos szerepet játszik a sejtek energiaellátásában. A Q10 koenzim minden emberi sejtben megtalálható. Ennek a vitaminokhoz hasonló anyagnak a nagy része a mitokondriumban, azaz a sejtek „energiatermelő központjában” tárolódik. Szerepét tekintve segít az étkezés révén bevitt szénhidrátok és zsírok energiává való átalakításában, amely energiát azután a szervezet saját működéséhez használ fel. Q10 nélkül nem lenne emberi élet. Ez egy olyan anyag, amelyet a szervezetünk természetes folyamatként termel, s amely nagyon sok biológiai folyamat, valamint valamennyi szervünk – beleértve a bőrünk – működését is segíti.

A Q10 a legfontosabb alkotóelem, amely sejtszinten segíti az energiatermelést. Hatékonyabbá teszi a sejtek metabolizmusát, és stimulálja azokat a sejtvédő és regeneráló folyamatokat, amelyek megfelelő energia nélkül nem mennének végbe. Ugyanakkor a Q10 hatékony antioxidáns is. Lecsökkenti a bőr sejtjeit károsító és emiatt a bőr öregedésében kulcsszerepet játszó szabadgyökök számát.

Szervezetünk napi szinten veszít Q10 tartalmából az UV fényhez hasonló természeti tényezők és a stressz miatt. A szervezetünk által termelt Q10 mennyisége a kor előrehaladtával csökken. Ez a testünk számára rendelkezésre álló energiaszint csökkenéséhez vezethet, ami pedig a bőrsejtek funkciójánál meglévő egyensúly felbomlását és egyéb negatív hatásokat eredményez. A sejtek metabolizmusa lelassul, a bőr regeneráló képessége pedig csökken. Ráncok jelennek meg, a bőr pedig elveszti rugalmasságát és feszességét a kor előrehaladtával. De a bőr rugalmassága javítható a Q10-et tartalmazó termékek rendszeres használatával.

Az új NIVEA Q10plus bőrfeszesítő / ránctalanító termékcsalád aktív Q10 összetevőket (amelyek növelik a bőr feszességét) és a legújabb kutatások alapján hozzáadott kreatint tartalmaz. Ez az aminosav-szerű szerkezet a bőrben természetes formában is megtalálható. A kreatin energiával látja el a sejteket, így optimális módon járul hozzá a ránctalanító és bőrfeszesítő folyamatokhoz.


Tudta Ön?
Hogy a bőr öregedéséért több mint 80%-ban a napsugarak a felelősek?

Ezért kérjük, győződjön meg róla, hogy az Ön által használt bőrápoló termék legalább 15 faktoros napvédelemmel rendelkezik-e!

Hogy miért olyan selymes és fiatalos a bőrük az eszkimóknak és a Lappföldön élő embereknek?

Azért, mert nagyon sok Q10-et tartalmazó nyers húst és halat esznek.

Hogy minden harmadik nő vegyes bőrtípusú, és a legtöbb ránctalanító krém túl zsíros az ilyen bőrhöz?

A vegyes bőrtípusú nőknek olyan speciális termékekre van szükségük, amelyek pórusösszehúzó hatásúak, intenzíven hidratálnak, hatékony védelmet nyújtanak a ráncok kialakulása ellen, illetve eltüntetik azokat.

Hogy a heti háromszori sportolás nemcsak a kellemes, fitt érzést kölcsönöz, hanem a Q10 szintjét is megnöveli?

A magasabb Q10 szinttel rendelkező emberek egészségesebbnek és energikusabbnak érzik magukat.


NIVEA Q10PLUS GOLYÓS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Megérkezett a népszerű NIVEA Q10plus arcápoló termékcsalád legújabb tagja, a Golyós Szemkörnyékápoló, mely a bőrben természetes módon is megtalálható összetevők segítségével küzd az egészséges és üde bőr megőrzéséért. A termékek Q10 hatóanyagot és kreatint tartalmaznak. A Q10 egy olyan koenzim, amely hatékonyan veszi fel a harcot a bőröregedéssel szemben: behatol a bőr mélyebb rétegeibe, a sejtek energiaszintje megnő, és ezáltal hatékonyabbá válik a sejtregeneráció. A kreatin pedig lelassítja a sejtek természetes öregedési folyamatait, mivel képes aktiválni a rejtett energiatartalékokat. Az eredmény a láthatóan simább bőr a szem körüli érzékenyebb területeken is!