Nyaralj otthon tavalyi áron!

Borítókép: Nyaralj otthon tavalyi áron! Forrás: Auchan
Gondoltad volna, hogy egy medencés grillparti már 40 ezerből kihozható a kertedben? Válogass az Auchan egyedülálló kerti bútor, grilleszköz és medence kínálatából, amelynek a döntő részét a tavalyi áron vagy még olcsóbban veheted meg.

Csak kilépsz a lakásajtón és csobbansz egyet, a gyerekek vidáman játszanak, az egyik elpilledve ringatózik a hintaágyon, a kert sarkában a faszénen sülő hús és zöldség ínycsiklandó illata, az italok behűtve, már csak a kerti asztalt kell megteríteni és a lampionokat felaggatni az esti mulatsághoz!

Ugye, milyen idilli kép, pedig, ha a kert vagy nyaraló a rendelkezésedre áll, nem kell sok hozzá. Csupán a legközelebbi Auchan hipermarketig juss el, és gyorsan szerezd be a kellékeket, eszközöket, mégpedig igen jó áron.

Közel 100 nyári gyerekjáték, kerti bútor és grillező most a tavalyi áron kapható vagy még annál is olcsóbban. Masszázs és fémvázas medencékből pedig ekkora kínálatot biztos, hogy sehol sem találsz! Ráadásul az eszközöktől kezdve a faszénen át az sütögetéshez szükséges alapanyagokig mindent egy helyen meg tudsz venni egy kerti partihoz.

Forrás: Auchan

Az otthoni spa és wellness élmény pedig már 13 ezerért a tiéd lehet egészen a 700 ezres luxus megoldásokig. És még a környezettudatos megoldások is a rendelkezésre állnak, mert a medence vizét például melegítheted szolár fűtéssel, ami napenergiát használ és nem kell hozzá elektromos áram, ez pedig a mai energiaárak mellett nem utolsó szempont. Ehhez szolár szőnyeget, illetve szolár takarót javasolnak, mindkettő kapható az Auchanban.

A legtöbb masszázsmedence fűtése több nappal előre beprogramozható, amivel szintén energiát spórolhatunk meg, illetve ütemezhetjük a medence vizének felmelegedését is. Újdonságnak számít a kupola formájú medencesátor, ami nem csak tisztán tartja a medencét és véd az eső, a tűző nap vagy a szél ellen, hanem szükség esetén biztosítja a víz gyorsabb felmelegedését is, illetve csökkenti az éjszakai hővesztést.

Forrás: Auchan

Ha ezen a nyáron egy hely lesz, ahova kimozdulsz otthonról, akkor az egy Auchan áruház legyen, mert ott mindent megtalálsz egy kellemes kerti nyaraláshoz!

Ha pedig szívesebben rendelnéd házhoz, válaszd az online vásárlást: online.auchan.hu

Kattints az alábbi galériára és meríts ihletet az otthoni nyaraláshoz!