Neked melyik Crocs jön be?

Borítókép: Neked melyik Crocs jön be?
Megkerülhetetlen lett a Crocs, hisz kényelmes, vicces és ultra trendi. Nekünk ezek az idei kedvenceink. És neked?

Crocs Carlie Flat
Belsőtalp kellemesen masszíroz, vastagabb kialakításának köszönhetően a lépés könnyedebb, rugalmasabb ebben a stílusos, nyitott orrú, áttetsző Crocs balerinában.
Ajánlott fogy ár: 11.990

Crocs Carlisa Mini Wedge
A Crocs népszerű áttetsző kollekciójának része a Carlisa Mini Wedge cipő, amely egyszerű, mégis feltűnő, többféle stílushoz hordható darab. Szuper puha, áttetsző TPU anyagú felsőrész, egyszerű fazon, és a Croslite™ középtalp teszi tökéletessé.
Ajánlott fogy ár: 14.990

Crocs Cobbler Slide
Lépj vissza az időben, és lépj be a kényelem világába! A Crocs Cobbler Slide retro ihlette formájú, könnyen felvehető és Croslite™ alapanyagnak köszönhetően extrém kényelmes papucs.
Ajánlott fogy ár: 13.990

Crocs Crocstone skylar flat
Kényelmes és csinos megjelenés? Ebben a Crocs szandálban nem probléma!
A wellness lábbelik legújabb típusa a CrocsToneTM-tól. Anyagának és szerkezetének köszönhetően járás közben stimulálja az izmokat, formálja a lábat, könnyű és kényelmes mindennapi viseletet biztosít.
Ajánlott fogy ár: 14.990

Crocs Crosmesh Hover Lace Up
Az új Crocs Crosmesh Hover Lace Up tornacipővel a könnyű szó új jelentést kapott. Az innovatív CrosMesh™ anyagú felsőrész extrém szellőzést biztosít. A könnyű Croslite™ anyagú középtalp garantálja a Crocs megszokott kényelmét.
Ajánlott fogy ár: 17.990

Crocs Hover Mid
Ki mondta, hogy egy cipő nem lehet egyszerre menő és kényelmes? A Crocs Hover Mid legalább olyan jól néz ki, mint az a bizonyos csillagos vászontornacipő, de a Croslite™ anyagú középtalpnak köszönhető ez kényelmes is!
Ajánlott fogy ár: 17.990