Mit nem szeretek a karácsonyban? A vásárlással járó tülekedést!

Borítókép: Mit nem szeretek a karácsonyban?  A vásárlással járó tülekedést!
Ezen a napon a webes áruházak óriási akciókkal várnak.

Tették fel maguknak a kérést az Internetes Vásárlás Napja mozgalom szervezői két évvel ezelőtt. A rögtön érkező válasz: a vásárlást. Pontosabban az ezzel járó stresszt, tülekedést, cipekedést és gyakran átgondolatlan költekezést.


Képzeljünk el egy karácsonyt, amikor hetekkel előre megvannak az ajándékok, és van idő az igazi ünnepi készülődésre és odafigyelni az apróbb részletekre is! Milyen jó lenne!
De valahogy mégsem szokott összejönni… Legalább is így volt ez tavaly novemberig. Amikor is megrendezésre került az első Internetes Vásárlás Napja lehetőséget adva a szemfüleseknek, hogy megoldják a fenti problémát.

Az esemény lényege nagyon egyszerű: egyetlen egy napon több száz, a mozgalomhoz csatlakozó webáruház – a legkisebbektől a legnagyobbakig – olyan akciókkal jelentkezik, amivel máskor nem. Lehet ez százalékos kedvezmény vagy „egyet fizet, kettőt kap” akció, de akár olyan termék vagy szolgáltatás is, ami csak ezen a napon érhető el.

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, repülőjegy, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok, mi szem-szájnak ingere.
A kedvezmények a résztvevő webáruházakban találhatóak meg, valamint a központi weboldalon összegyűjtve, ahol különböző szempontok szerint lehet keresni közöttük.

A tavalyi sikeres debütálás után idén két újdonság is várja az oldalra látogatókat: az egyik Kamarás Iván színművész, aki az internetes vásárlás nagyköveteként segíti a mozgalom népszerűsítését. A másik idei újdonság pedig, hogy az aznap vásárlók között kisorsolásra kerül az 1.000.000 Ft-os főnyeremény, valamint 100.000 Ft-os SPAR vásárlási utalványok.

És hogy mikor van a nagy nap? 2012. november 8-án, csütörtökön. Azonban már most is érdemes ellátogatni az oldalra, és előre keresgélni, böngészni, összehasonlítgatni. Csak úgy, a vásárlás öröméért…