Megmentőd a mindennapokban - Bioderm Atoderm termékcsalád

Borítókép: Megmentőd a mindennapokban - Bioderm Atoderm termékcsalád Forrás: Bioderma
A Bioderma, a bőrápolás egyik vezető szakértője, örömmel mutatja be az Atoderm termékcsaládot, amely az atópiás, ekcémás és nagyon száraz bőrű embereknek kínál hatékony megoldást a mindennapokban. Az Atoderm termékek különleges formulái, melyek a legfrissebb tudományos kutatás eredményeit ötvözik, egyaránt megfelelnek az érzékeny és speciális gondoskodást igénylő bőrtípusok számára.

A Bioderma hosszú évek óta az atópiás és ekcémás bőr ápolásának elkötelezett hírnöke, az Atoderm termékcsalád pedig kifejezetten erre a bőrállapotra lett kifejlesztve. A termékek egy olyan filozófiát tükröznek, amely az egészséges és komfortos bőr megteremtését és fenntartását tűzi ki célul azoknak, akik küzdenek az atópiával, ekcémával vagy nagyon száraz bőrrel.

Forrás: Bioderma
Kattints a képre és fedezd fel a Bioderma Atoderm termékcsaládot!

1. Hidratálás és Védelem: Az Atoderm termékek kifejezetten azoknak a bőrtípusoknak készültek, amelyek hajlamosak a kiszáradásra és a bőrbarrier károsodására, valamint rendkívül hatékony hidratáló összetevőkkel gazdagítottak, amelyek segítenek megerősíteni a bőr természetes védőrétegét.

2. Gyengédség: A termékcsalád tagjai hipoallergének és parabénmentesek, így még az érzékeny bőrű vásárlók számára is biztonságosak. Az enyhe formulák minimálisra csökkentik az allergiás reakciók kockázatát.

3. Tudomány és Innováció: A Bioderma Atoderm termékei az állandó tudományos kutatás és innováció eredményeként születnek. A márka elkötelezett amellett, hogy a legújabb bőrápolási felfedezéseket beépítse termékeibe, hogy azok a lehető legjobb eredményeket hozzák az atópiás és ekcémás bőr ápolásában.

A képen balról jobbra: Bioderma Atoderm olajtusfürdő és Bioderma Atoderm Intensive balzsam

4. Sokoldalúság: A termékcsalád olyan különböző formulákat kínál, amelyek megfelelnek minden atópiás, ekcémás és száraz bőrtípusnak és igénynek. Legyen szó az Atoderm Intensive balzsamról, amely extra száraz, ekcémás bőrre lett kifejlesztve, vagy az Atoderm olajtusfürdőről, amely az egész testre alkalmazható, minden termék magában hordozza az Atoderm filozófiát.

5. Fenntarthatóság: A Bioderma elkötelezett a fenntarthatóság iránt. A termékek gyártása során fenntartható módszereket alkalmaznak, és az összetevők kiválasztásakor is nagy gondot fordítanak a környezetvédelemre.

6. Ökobiológiai szemlélet: Az Atoderm család tagjai is ökobiológiai jellemzőkkel bírnak. Ez pedig nem más, mint a Bioderma márkát is felölelő NAOS cégcsoport filozófiája, miszerint a bőrnek minden nap alkalmazkodnia kell a környezetéhez, ami befolyásolja az egyensúlyát és az egészségét. A környezetszennyezés, az időjárási körülmények, az UV-sugarak, a betegségek, a gyógyszeres kezelések, az öregedés, mindezek a tényezők gyengítik a bőr természetes védekezőképességét.

Forrás: Bioderma
Kattints a képre és fedezd fel a Bioderma Atoderm termékcsaládot!

Erre nyújtanak választ az Atoderm termékek, amik éppen annyi hatóanyagot biztosítanak a bőrnek, hogy megtanítsák megfelelően működni, hiszen a túlápolás is közel annyi veszélyt jelent, mintha nem foglalkoznánk a bőrproblémákkal. Leterheli, ellustítja a sejteket, így a természetes, regeneráló folyamatok nem tudnak végbe menni.

A Bioderma Atoderm család egyértelműen az atópiás, ekcémás és száraz bőr ápolásának elkötelezett hírnöke. A termékek segítenek megőrizni a bőr természetes egyensúlyát, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az érintettek végre megtalálják a megfelelő megoldást bőrproblémáikra.

Válaszd a Bioderma Atoderm termékeket, és fedezd fel a megoldást az atópiás és ekcémás bőrre!

Az Atoderm termékek elérhetők a gyógyszertárakban és online a www.dermashop.hu weboldalon.

Forrás: Bioderma
Kattints a képre és fedezd fel a Bioderma Atoderm termékcsaládot!