LOGICO Piccolo, remek játék az iskolában tanultak fejlesztéséhez

Borítókép: LOGICO Piccolo, remek játék az iskolában tanultak fejlesztéséhez Forrás: PR
Az iskolai tananyaggal sokszor nem az a baj, hogy nehéz, hanem hogy nincs elegendő idő az elmélyítésre, a bevésésre, és emiatt lyukak maradhatnak a tudáshálóban. Márpedig lyukakra nehéz építkezni, biztos betű- és számismeret, alapok nélkül küzdelmessé válhat a tanulás. A LOGICO Piccolo fontos segítség lehet a közös vagy önálló, otthoni gyakorlásban. Tematikus feladatkártya-csomagjaival játékosan gyakorolhat a gyerek, szorongás és kudarc helyett sikerélmény vár rá.

A tudás megszerzése kemény munkával jár, amiben a gyerek könnyen motiválatlanná válhat, és a tanulásban talán az egyik legfontosabb dolog ezt elkerülni. A LOGICO Piccolo fejlesztőjáték vidám illusztrációival, játékos és változatos feladataival mindvégig fenntartja a figyelmet. A LOGICO Piccolo 6–9 éveseknek ajánlott. A 12 színes gombbal felszerelt LOGICO Piccolo kerethez témakörben több mint 30 feladatkártya-csomagokból lehet választani. Valamennyi az iskolai tananyaghoz kapcsolódik négy nagy témakörben: iskolakezdés, ismeretek, anyanyelv és matek.

Forrás: PR
Kattints a képre és tudj meg többet!

A gyermek a feladatok megoldása után a kártya megfordításával önmagát ellenőrizheti, stressz nélkül gyakorolhat addig, ameddig csak szükséges. A feladatkártya-csomagokban – a fokozatosság elvét szem előtt tartva – egyre nehezedő és egymásra épülő feladatok követik egymást, így nem válik unalmassá a játékos tanulás.

Forrás: PR
Kattints a képre és tudj meg többet!

Iskolakezdéshez ajánlott például a Betűvadász és Számvadász feladatkártya-csomag, mindkettőben a feladatok játékos formában segítik a betűk, számok megismerését. A nagyobbak már az olvasást, a matematikai alapműveleteket, a geometriai ismereteket is gyakorolhatják, elmélyíthetik ismereteiket az erdők-mezők élővilágáról, a háziállatokról, az időről vagy épp az emberi testről.

A keret és a különleges anyagú kártyák is strapabírók, sokszor használhatók, kényelmesen hordozhatók, bárhol játszhat velük a gyerek.

Kipróbálnátok? Próbáljátok ki!
További információért kattints >> ide!