Légy felszabadult és stílusos az F&F nyári kollekciójában! Fotók!

Borítókép: Légy felszabadult és stílusos az F&F nyári kollekciójában! Fotók! Forrás: F&F
Közelednek a leghosszabb és legforróbb nyári napok, amelyek önfeledt élvezetéhez nélkülözhetetlenek a légies és komfortos ruhák. Az F&F nyári kollekciójának csodás darabjaiban egyszerre lehetünk felszabadultak és stílusosak!

A brit márka nyári ruhadarabjai nemcsak kényelmesek, de az idei trendek megfelelően élénk színekben pompáznak, amelyek friss energiát csempésznek gardróbunkba. A ruhákon és a blúzokon újra visszaköszönnek a romantikus és folklór elemek – a buggyos ujjak, a fodrok és a hímzett részletek. Ha a harsány színek nem a mi világunk, akkor sem kell csüggednünk, válasszunk egy letisztultabb monokróm szettet!

Forrás: F&F
Kattints a képre és fedezd fel az F&F kínálatát!

A klasszikus szabásvonalak kedvelőinek örömére a kollekció telis-tele van időtlen fazonú és magas minőségű anyagokból készült ruhadarabokkal. A natúr színű lenvászon blézerek és sortok, a lenge bő fazonú halvány tónusú ingek, a klasszikus derékban megkötős pamutruhák nyári gardróbunk alapdarabjai lehetnek.

Forrás: F&F
Kattints a képre és fedezd fel az F&F kínálatát!

A kollekció fürdőruhái ezúttal sokkal merészebb élénk színekben tündökölnek, amelyek izgalmas fazonokkal párosulnak, ráadásul a kollekció egyes modelljei elérhetőek, a 34-es mérettől egészen az 50-es méretig. Anyagukat tekintve, idén is számos darab készült újrahasznosított nejlonból, amelyeket a Made Mindfully címke jelez.

Forrás: F&F
Kattints a képre és fedezd fel az F&F kínálatát!

A választék áruházanként eltérő lehet.

További információ: tesco.hu/ff-ruhazat/