Kiderült, melyik influencer volt a legügyesebb a Gyermelyi konyhájában

Borítókép: Kiderült, melyik influencer volt a legügyesebb a Gyermelyi konyhájában Forrás: Gyermelyi
November 10-én indult útjára az izgalmas és vicces fordulatokkal teli influencer főzőverseny, a Gyermelyi Recept Rulett, melyben Gáspár Beát, a műsor háziasszonyát kellett Gyermelyi alapanyagok felhasználásával készült, finom ételekkel lenyűgöznie ismert magyar influencereknek. A feladat természetesen nem volt ilyen egyszerű, hiszen Bea a versenyzőknek egy szerencse – vagy pech? – kerékkel igyekezett nehezíteni a főzését.

Négy versenyző, négy étel, négy alkalommal megforgatott rulett és egy remek háziasszony, Gáspár Bea. Ezek voltak a tökéletes összetevői a főzőversenynek, melynek epizódjaiban hétről-hétre nem csak remek recepteket láthattunk, de nagyszerű szórakozást is biztosítottak, és amelynek utolsó része december 2-án került fel a Gyermelyi weboldalára. A négy versenyzőnek - Sápi Vivien, az egyik legtöbbet követett hazai TikTokker, Sass Dani, a Viasat3 Idesüss! című gasztrorealityjének műsorvezetője, Nagy Adri énekes, valamint Gulyás Pálmi, a fiatalok számára gasztro és főzési tippeket adó The Deep Kitchen TikTok oldal egyik vezetője - az idő mellett olykor az elemekkel is meg kellett küzdeniük, hogy ízben és látványban is megkapó ételt tálalhassanak a gasztro-youtuber és üzletasszony elé.

Forrás: Gyermelyi

Hogyan vették az akadályt, és ki lett végül Az Év Séfje a Gyermelyi Recepet Rulett versenyében? Kiderül, ha megnézed a december 2-án megosztott epizódot, melyben Pálmi, a negyedik és egyben utolsó versenyző, egy igazi különlegességgel készült, és az olasz és thai konyha fúziójával próbálta lenyűgözni Beát.

Érdemes megnézni a korábbi részeket is, mert a remek szórakozást garantáló jelenetek mellett igazán finom, otthon is könnyen elkészíthető ételek születtek, melyeket könnyen beszerezhető alapanyagokból nem csak gyakorlott szakácsok, de bárki egyszerűen elkészíthet.

Az összes eddigi epizód megtekinthető a Gyermelyi weboldalán és a hivatalos Youtube csatornáján!