Indítsd a nyarat egy menő családi programmal!

Borítókép: Indítsd a nyarat egy menő családi programmal!
Vajon mit evett az állatkerti bagoly vacsorára? Hogy iszik a lepke a pödör nyelvével? Játssz velünk, gyűjtsd össze a pecséteket és legyél TE a legnagyobb Agymenő!

Ismét Agymenők Birodalommá válik a Fővárosi Állat- és Növénykert június 1-jén. Immáron 6. alkalommal várják a kicsiket és nagyokat, hogy a tudományok és állatok birodalmában eltöltött családi nappal indulhasson a régen várt nyári szünet.

Tornáztasd az agyad!

Az Agymenők Kártyacsomag 5 éve indult hódító útjára és azóta töretlen a sikere a 3 évesektől egészen a 11 éves korosztályig. Különleges játékos formában, szórakoztató feladatokon keresztül ismerteti meg a fiatalabb közönséggel a legkülönbözőbb tudományágak ismereteit. Utazó mérete pedig tökéletessé teszi, hogy akár otthon, buszon, vonaton vagy éppen a tesóra várakozás közben is élvezetes perceket szerezzen gyereknek és szülőnek egyaránt.

A nagysikerű kiadványok tematikájára pedig már 6. éve szervezik meg a teljes napot felölelő Agymenők Élménynapot, amelyre most nagy szeretettel meghívunk.

A 4-12 éves korosztályt célzó programok nagyszerű kikapcsolódást és értékes ismeretek megszerzését ígérnek.

Kalandra fel! Legyél TE is Agymenő! A legmenőbb cím megszerzéséhez az egész család tudására szükség lesz! Gyűjtsd össze a pecséteket a meglepetés ajándékokért.

Ezen az oldalon érdemes regisztrálni a rendezvényre, hogy a helyszínen megkapják a gyerekek a meglepetés-ajándékot: http://agymenok.hvg.hu/

Nézz bele ebbe a különleges napba:

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Előzetes - agymenok.hvg.hu - vagy helyszíni regisztrációt követően kapod kézhez az Agymenők útlevelet, amely a pecsétgyűjtésben és az állomások közötti eligazodásban segít majd. 14 interaktív állomás fogadja a családokat, ahol érdekes és izgalmas feladatok várnak megoldásra.

Lesznek családi vetélkedők, matematikai fejtörők, tanulhatnak a gyerekek a felelős állattartásról, megismerhetik az állatkert állatait és tulajdonságaikat, a Bogaras Bácsi pedig a bogarak csodálatos világába kalauzolja el az érdeklődőket.

A teljes programok itt találod: http://agymenok.hvg.hu/program

Fontos tudni, hogy a rendezvény ingyenes, de az állatkerti belépőt meg kell venni, hogy beléphess a kert területére.

Megnyerheted viszont a család belépőjegyeit, ha részt veszel Facebookos játékunkban. Kövesd az eseményt a Facebookon, hogy ne maradj le a részletekről!

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert

Budapest, Állatkerti krt. 6-12

Időpont: 2019. június 1. szombat, 09.00-18.00 óra között

Regisztráció: http://agymenok.hvg.hu/