Hozd ki magadból a maximumot órád segítségével!

Borítókép: Hozd ki magadból a maximumot órád segítségével!
Manapság egy igazán jó óra már bőven túlmutat eredeti funkcióján. Persze fontos, hogy elegáns és sokféle összeállításhoz viselhető kiegészítő legyen és mutassa az időt, de számtalan egyéb feladatot is elláthat: lehet akár a megbízható asszisztensed, vagy személyi edződ is egyben! A Huawei legújabb okosóracsaládja, a Watch GT 2 sorozat modelljei a korábbi szériáknál is gazdagabb funkcionalitással érkeznek.

Az eszköz képes összekapcsolódni okoseszközökkel, telefonkönyv funkciójának köszönhetően elmentheted és könnyedén visszakeresheted kedvenc ismerőseid adatait, 46 mm-es férfi verziója pedig támogatja a Bluetooth hívásokat is. A Watch GT 2 nagy tárhellyel rendelkezik, akár 500 mp3 szám tárolására is képes, így kedvedre válogathatsz zeneszámai között utazás vagy akár sportolás közben.

Sport módban a Huawei legújabb okosórája nyolc kültéri (futás, sétálás, mászás, túrázás, terepfutás, biciklizés, nyíltvízi úszás, triatlon) valamint hét beltéri (sétálás, futás, biciklizés, úszómedencei úszás, szabadedzés, ellipszistréner, evezőgép) mozgásformával kompatibilis, melyek végzése során teljes körű megfigyelést biztosít.

" urlTarget="_blank" alt=" " style=" " expiration-date=" "]

A Watch GT 2 nem csak sportolás közben figyel az egészséged megőrzésére: figyeli a lassú szívverés és a szívbénulás jeleit, ezért minden esetben értesít, ha a pulzusod több mint tíz percre 100 fölé emelkedik, vagy 50 alá esik. TruSleep 2.0 funkciójával az éjszakai pihenés közben figyeli a valós idejű pulzust, a légzést és a big data segítségével értékeli az alvásod minőségét. Az adatok elemzése után javaslatokat is tesz a problémák megoldására, emellett személyre szabott alvási szolgáltatásokkal és jelentésekkel is segít az alvásod minőségének javításában. TruRelax technológiájának köszönhetően a stressz csökkentésében segít. Rögzíti a HRV (szívfrekvencia-variabilitás) értéket, ami alapján visszajelzést küld neked a stressz indexed mértékéről.

Alapos megfigyeléseiről egész nap információkkal lát el, így folyamatosan képben lehetsz fizikai állapotoddal, és segít, hogy kialakíthasd az egészséges életmódhoz szükséges szokásokat.

A Watch GT okosórák előző generációjának klasszikus megjelenítését továbbfejlesztve, a Huawei teljes kijelzős és kávamentes kialakítással látta el a modelleket. A 46mm-es sorozat számlapját drágakő-feldolgozási technikákat felhasználva alakította ki a gyártó. Az All-in-one 3D ívelt üveg és az egyedi kialakítású konkáv pontok felelnek az okosóra számlapjának különleges megjelenéséért. A 42mm-es verzió több eljárással kezelt, ívelt számlapja mindössze 9.4 mm vékony, és rendkívül keskeny, divatos fémkeret díszíti.

Legújabb technológiájának köszönhetően attól sem kell félned, hogy a folyamatos használat mellett sűrűn kell majd töltened az eszközt. A Kirin A1 chipnek köszönhetően ugyanis ultra alacsony energiafogyasztása minden eddiginél hosszabb üzemidőt eredményez.

A Huawei Watch GT 2 42mm-es verzió nőies, sportos kivitelben decemberben, 79.900 forintos bruttó fogyasztói áron, míg a 42 mm-es verzió nőies, elegáns kivitelben a jövő év elején 99.900 forintos bruttó fogyasztói áron érkezik a hazai boltok polcaira.