Borítókép: 100% organikus pamutból készült gyerek kollekció az F&F-től! Forrás: F&F

100% organikus pamutból készült gyerek kollekció az F&F-től!

A káros környezeti hatások felszámolásáért tett fontos előrelépést az F&F és megalkotta első, 100%-ban organikus pamut gyerekkollekcióját.

A Kids ECO névre hallgató kollekció, Made Mindfully (*Tudatosan előállított) címkével ellátott darabjai 100%-ban organikus pamutból készültek, hozzájárulva azon törekvéshez, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.

Az organikus pamut olyan anyagokkal és eljárásokkal készül, melyeknek a lehető legkisebb a környezetre gyakorolt hatásuk. A gyapot termesztése során nem használnak vegyszereket, melyek felboríthatják, vagy akár tönkre is tehetik a talaj termőképességét. Ezek helyett természetes növényvédő szereket alkalmaznak. A gyapotföldeket esővízzel öntözik, melynek köszönhetően akár 70%-kal kevesebb víz kerül felhasználásra az előállítási folyamat során.

Az organikus pamutból készült darabok, még természetesebb, és komfortosabb érzetet nyújtanak a kicsiknek. Pihe-puha, légáteresztő, és természetes, még a legérzékenyebb bőrűek számára is megfelelő választás. A kollekció elengedhetetlen tavaszi darabjai a kislányok számára: fodros kisruhák, vidám blúzok, lenge nadrágok és pólók a legszebb tavaszi színekben pompázva varázsolják különlegessé a hétköznapokat. A fiú ruhadarabok a dínó- és állat imádóknak kedveskednek. A szuper kényelmes, kedves mintás szettek teszik felejthetetlenné a játékot, ráadásul Földünk szebb jövőjéhez is hozzájárulhatunk az organikus pamut választásával. Fedezd fel a márciustól elérhető organikus pamut Kids ECO kollekciót a Tesco áruházaiban.

Az árak tájékoztató jellegűek. Az elérhetőség üzletenként változó.

Kattints galériánkra és nézd meg a kollekció pár cuki darabját!