Eb-fotópályázat a nagyobbaknak

Borítókép: Eb-fotópályázat a nagyobbaknak
Ahogyan a gyerekek rajzokkal, úgy a felnőttek fotókkal nyerhetnek értékes nyereményeket a Magyar Vízilabda Szövetség játékán.

A vízilabdasport és az Eb népszerűsítésében segíthetnek ezek a fotók, így a pályázók nemcsak értékes ajándékokért küzdhetnek a játék alatt, hanem aktívan hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a 2014-es vízilabda-Eb a valaha volt legjobb Európa-bajnokság legyen.


De legalábbis legyen a miénk!
A játék június során zajlik, és olyan képek beérkezését várjuk, amelyek a vízilabdához köthetők, közvetlenül. A fotókat természetesen jó minőségben várjuk, azokat a waterpolo.hu Facebook-oldalának applikációjába kell feltölteni június 30-ig, nagy méretben.
Emellett a képeket postán is el kell küldeni a pályázati kiírásban feltüntetett címre. A legjobb képeket az Európa-bajnokság alatt kiállítjuk.
Hogy miért folyik a játék?
A Facebook-applikáción szavazás dönt majd a képek között, emellett az Eb két nagykövete általis fémjelzett szakmai zsűri választ még további három díjazottat július elején.
A győztesek a férfiválogatott által aláírt pólót, Zsolnay-étkészletet és egy családi belépőt (két felnőtt, két gyermek) nyernek a női válogatott egyik Eb-csoportmeccsére.
A második helyezettek a női válogatott által aláírt pólót, egy családi belépőt és egy békát nyernek, igen, Alfrédot.
A harmadik helyezetteknek is lesz Alfrédja és családi belépője.
A fotópályázat a rajzpályázatunk „testvére”, a részletes, fontos információkat tartalmazó kiírást ide kattintva lehet elolvasni.