Csodaszép mosoly, kellemes lehelet

Borítókép: Csodaszép mosoly, kellemes lehelet
Ki ne vágyna csodaszép, ragyogó mosolyra? Az AP 24, a Nu Skin egyik legnépszerűbb termékcsaládja valóra váltja az álmodat, és közben tisztává és mentolosan frissé varázsolja a szádat. Fogkrémektől kezdve a fogkefékig, ez az egyedülálló termékvonal az egészséges és ragyogó mosoly nélkülözhetetlen kellékeit tartalmazza.

Nincs is annál jobb érzés, amikor magabiztosan mosolyoghat az ember – pontosan ezt nyújtja az AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste fehérítő fluoridos fogkrém. Ez a népszerű Nu Skin kedvenc gyengéden világosítja a fogakat, segít megelőzni a szuvasodást és a lepedékképződést, és közben lágy vaníliás-mentás formulája tartósan friss leheletet biztosít, mintha most mostál volna fogat.

A TERMÉK JÓTÉKONY HATÁSAI

  • Három összetevő kombinációja által világosítja a fogak színét.
  • Tartósan friss érzetet biztosít a szájban.
  • Frissítő vaníliás-mentás íz.

Moss fogat alaposan legalább kétszer egy nap. Ha teheted, az a legjobb, ha minden étkezés után fogat mosol, hacsak fogorvosod vagy kezelőorvosod azt másképp nem tanácsolja. 6 éven aluli gyermekek számára: nyomj ki egy borsónyit a fogkefére, és maradj gyermekeddel fogmosás közben, hogy csökkentsd a készítmény lenyelésének kockázatát.

Tartsd távol 6 éves gyermekektől és azoktól a manóktól, akik állandóan a tubus elejét nyomják! Amennyiben más forrásból is magadhoz veszel fluoridot, konzultálj fogorvosoddal vagy kezelőorvosoddal! A termék nátrium-monofluorfoszfátot tartalmaz.

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK

  • Kovasav és alumina (alumínium-oxid) szabadalmazott keveréke – egy egyedülálló kombináció, amely a zománc koptatása nélkül polírozza és tisztítja a fogakat.
  • AP 24 Blend – egy dimetikonból és felületaktív anyagokból álló szabadalmazott, lepedékellenes anyag, amely bevonja a fogakat, és hosszan tartó friss, kellemes érzetet biztosít a szájban. Nátrium-monofluorofoszfát – támogatja a lepedékképződés elleni védekezést.
  • Vaníliás-mentolos íz – dinamikus, vaníliás-mentolos íze tiszta és friss érzetet biztosít.

Kiegészítő termékek

Az AP 24 Whitening Toothpaste fehérítő fluoridos fogkrém kiegészíti a többi AP 24 terméket.

  • AP 24 Anti-Plaque Fluoride Toothpaste – A tiszta fogakért használd ezt a fogszuvasodás elleni készítményt, amely fogmosás közben segít eltávolítani a foglepedéket és az ételmaradékokat. A vaníliás-mentás íz hosszan tartó, friss érzést biztosít a szájban.
  • AP 24 Toothbrush – ez az egyedülálló fogkefe különleges kialakításának köszönhetően optimálisan tisztítja a fogakat. A megújult sörték a fogkrémmel együtt használva hozzájárulnak a hármas hatású tisztításhoz, ami segít csökkenteni a felületi elszíneződéseket, és még a nehezen hozzáférhető területekről is hatékonyan eltávolítja a makacs lepedéket.