Csodás desszertek a Szamostól, hozzáadott cukor nélkül

Borítókép: Csodás desszertek a Szamostól, hozzáadott cukor nélkül
Élvezd büntetlenül a prémium minőségű édességeket a vércukorszint megterhelése nélkül!

Jó hír, hogy már a prémium édességek és sütemények kedvelőinek sem kell lemondaniuk a nassolásról, hiszen a Szamos csokoládéműhelyben a legkedveltebb desszertek közül néhányat már természetes édesítőszerekkel is elkészítettek. A desszertekben használt nyírfacukor és a stevia modern természetes édesítőszerekkel egyenletesen alacsonyan tarthatjuk a vércukorszintünket.

A diabétesz diéta követői, valamint a tudatos és egészséges táplálkozásra nyitott fogyasztók számára kifejlesztett desszertcsalád tagjai közül választhatunk a délutáni kávénk mellé az omlós linzerfélék, vagy például az oly népszerű Szamos isler közül is.

A marcipánkedvelőknek ajánljuk a belga csokoládékrémmel rétegelt tortácskát, vagy például a párizsi csúcsot.

A finomságokat ajándékba is vásárolhatjuk, melyre legjobb öltetünk a kétféle méretben kapható szívdesszert. Az idei húsvétra elkészült a termékcsalád legújabb tagja a szintén hozzáadott cukor nélkül készült tojásdesszert. A finom marcipánba kedvencünket, a selymesen lágy csokoládé ganache krémet találjuk.

Húsvét kapcsán a tudatos anyukáknak is tartogattunk egy érdekességet, remek választás a 30%-al kevesebb cukorral készített Micimackó szelet, mely Tigris, Malacka és Micimackó alakúra formázott mandulamarcipánt rejt magában.

Nagy lesz az öröm az édesszájú gyerkőcök arcán, ha meglátják a vidám natúr, csokoládés és narancsos marcipánból készített és csokoládéba mártott figurákat. A csomagokban egy-egy kártyalap is található, mely egy teljes memóriajáték egy darabja, így a finomság elfogyasztása után megmarad a játék.

Talán még a húsvéti meglepetés desszertes kosárkába is kerül a finomságokból. Ha nem bírod már tovább és nassolnál, látogass el a Szamos cukrászdák egyikébe, vagy INNEN rendelj házhoz a válogatott cukormentes Szamos finomságokból!