Barack Thermal Resort, a hely, aminek lelke van!

Borítókép: Barack Thermal Resort, a hely, aminek lelke van!
Nem túlzó, ha Tiszakécskét, az Alföld egyik ékszerdobozaként emlegetjük, hiszen forró gyógyvizével, a Tisza-part és a Holt-Tisza környékének szemet gyönyörködtető látványával évről évre több turistát vonz.

Ebben a csodás természeti világban, nyugodt kisvárosban található a családi tulajdonban lévő Barack Thermal Resort. A komplexum tökéletes választás minden korosztálynak, mivel e csöppnyi éden, olyan széles szállás és szolgáltatás kínálattal rendelkezik, ami igazán unikális hazai viszonylatokban is.

Forrás: PR

A Barackban a generációk kiválóan megférnek egymás mellett, legyen szó akár gyógyfürdőzésről vagy nyaranta az igazi adrenalin bombaként működő csúszdaparkról. Ha nagycsaláddal vagy baráti társasággal érkezünk, akkor sem lehet gond az ideális szállás kiválasztása, hisz a négycsillagos szállodától, a teljesen megújult apartmanokon át a kempingig, válogathatunk kedvünkre! A szállóvendégek részére a szállás ára minden esetben magába foglalja a gyógy- és élményfürdő használatát az érkezés és a távozás napján is. És ha túl vagyunk a fürdőzésen, a lazító masszázson, a lelket és testet melengető szauna szeánszokon és a kulináris élményeken, akkor irány a természet.

Forrás: PR

A Barack Thermal Resort ideális helyszínül szolgál céges vagy családi rendezvények esetén is, hiszen a szállodában található egy 150 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, mely 3 részre szekcionálható.

Forrás: PR

TIPP!

Semmi esetre se hagyjuk el Tiszakécskét még meg nem másztuk a kilátót, melyről hihetetlen kilátás nyílik a Tisza legnagyobb hazai kanyarulatára vagy be nem jártuk a vadregényes Nádirigó tanösvényt, mely fantasztikus élő- és növényvilágával és a friss levegőn tett sétával igazán üdítően hat a látogatóra! Tavaszi és nyári időszakban pedig igazi élmény a család apraja nagyjának a Tisza-parti kisvasúton szelni a kilométereket.

Legyen szó az év bármely szakáról Tiszakécske és a Barack Thermal Resort minden alkalommal kiváló úti cél, ahol a hely varázsa, a barátságos, nyugalmat árasztó környezet elvarázsolja az ide látogatót is biztosan visszavágyik majd.

A Barack Thermal Resort Facebook oldalát >> itt éred el!

A weboldalát ezen az oldalon találod!

Tekintsd meg az alábbi videót és ismerd meg a Barack Thermal Resort meseszép környékét és csodás szolgáltatásait!