Oh My20s! Exkluzív eseménnyel ünnepelte 20. születésnapját a Tezenis Ibizán!

Borítókép: Oh My20s! Exkluzív eseménnyel ünnepelte 20. születésnapját a Tezenis Ibizán! Forrás: Daniele Venturelli
A 20. születésnap mindenki életében egy fontos és felejthetetlen mérföldkő. Így van ezzel a Tezenis is, a Calzedonia cégcsoport fiatalos és mindig pezsgő márkája, amelyet 2003-ban, azaz immár húsz éve alapítottak. A különleges alkalom előtt tisztelegve a Tezenis közös visszaemlékezésre és ünneplésre invitálta mindazokat, akik részesei voltak két évtizedes történetének, továbbá fontos szerepet játszanak jövője alakításában. Helyszínül az ikonikus bulik központja, Ibiza szolgált, ahol élő produkciók és világhírű DJ-k fellépései tették igazán emlékezetessé az ünneplést.

Az esemény koncepcióját és hangulatát teljesen átitatta a "Music for the Body" szlogen, a Tezenis 2023-ban bejelentett hivatalos manifesztója, amely egyben egy fontos közösségi szerepvállalás is. Tükrözi, hogy a márka életében milyen fontos a feltörekvő zenei tehetségek támogatása, hogy karrierútjuk egyengetésével minél szélesebb körben ismerje meg őket a nagyközönség. Épp ezért a nemzetközi sztárok mellett a márka
magyar képviselői, ismert zeneművészei is részt vettek az ünneplésen: Bréda Bia, Szécsi Böbe, Solére, Lady Szomjas, Mihályfi Luca, Péterffy Lili és Körcsönyei Polla mind bemutathatták a vörösszőnyegen a Tezenis új kollekciójából kreált egyedi, ibizai ihletésű szettjeiket.

Az esti show – amelynek az egyik leghíresebb helyi klub, a Destino Pacha adott otthont – 3 fő tematika köré épült: a márka szempontjából legmeghatározóbb zeneszámok felidézése, dinamikus koreográfiák, valamint a húsz évet felölelő kollekciók bemutatása. Az ünnepség varázslatos fényekben, naplementekor vette kezdetét egy igazán felszabadult táncos produkcióval, később, az est beköszöntével pedig a nagyszínpadon folytatódott a Tezenis történetének bemutatásával a kezdetektől napjainkig.

Forrás: Daniele Venturelli

A díjnyertes DJ-k és producerek, Robin Schulz és Purple Disco Machine (Grammy Awards 2023) egyedülálló hanghatásokkal (SFX) és kifejezetten erre az alkalomra készített zeneszámokkal lepték meg a közönséget.
Az előadás a jól ismert divatirányok felsorakoztatását a Tezenis számára emlékezetes pillanatok felidézésével ötvözte. A legelső fehérneműktől kezdve - amelyeket a kifutón elsőként felvonuló modellek viseltek -, a kezdeti zenei együttműködéseken és a nagyszerű tévés kollaborációkon át, az elmúlt évek legjelentősebb TikTok trendjeivel bezárólag minden mérföldkő megjelenítésre került az előadásban, zárásképp pedig érkezett a várva várt új kollekció!
A vendégek mellett számos nemzetközi zenei és divatszakember is feltűnt a rendezvényen. Köztük volt például Roxie, a lengyel származású énekesnő, aki 2018-ban megnyerte a ‘The Voice Kids Poland’ című tehetségkutatót. Jelen volt Naomi Lareine, a svájci R&B énekes-dalszerző, Enula, az ‘Amici 20’ nevezetű tehetségkutató kiemelkedő előadója, Mathea, aki 2016-ban a ‘The Voice of Germany’ tehetségkutató hatodik évadában való szereplésével vált ismertté, valamint Emma Smetana, a cseh származású színésznő és énekesnő.

Forrás