JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

8 híres meleg férfi, aki igazából sosem coming outolt

Borítókép: 8 híres meleg férfi, aki igazából sosem coming outolt Forrás: Getty Images
A sztárvilág történetében nem egy olyan híres meleg férfi volt, aki széles körben inkább próbálta titkolni, hogy a saját neméhez vonzódik. Az Instyle magazin írása.

Az utóbbi években egészen más értelmet nyert a coming out fogalma. Ennek köszönhetően egyre több híres meleg férfi meri őszintén felvállalni érzéseit, vonzalmát és igazi oldalát a nagy nyilvánosság előtt is, hogy többé már ne kelljen titkok közt élnie egy olyan életet, melynek részben akarva-akaratlanul a sajtó kíváncsi szeme előtt kell zajlania.

Igen, manapság már más a helyzet, de nem szabad elfeledkezni arról, hogy több évtizeddel ezelőtt nem egy olyan híres meleg férfi mozgolódott a sztárvilág berkeiben, akiről maximum csak feltételezés szintjén keringtek a pletykák a rajongók és az újságírók között, mivel sosem érezték úgy, hogy bárkinek is köze van ahhoz, hogy a négy fal között ők kit és hogy szeretnek?! Sokan közülük már nem élnek, így csak a korabeli pletykák és életrajzi beszámolókra támaszkodhatunk, ha egy kicsit szeretnénk jobban megismerni titkokkal övezett életüket.

Következzen 8 híres meleg férfi, aki élete során sosem coming outolt!

És ezt láttad már?

Az InStyle magazin írása.