Itt az ideje rendet tenni!

Borítókép: Itt az ideje rendet tenni!
A rászánt idő megtérül: nem kell keresgélnünk a kocsikulcsot, az orvosi igazolást, a két hete kapott névjegyet...

3 rekeszes fali tároló GELI LAKBERENDEZÉS 7960 Ft, gipszbetűk GELI LAKBERENDEZÉS 590 Ft/db.

Írószerek
Össze kell írni abevásárlólistát, bele kell rajzolni az ovis jelet a gyerek új pólójába, fel kell jegyezni egy telefonszámot... A papír, a ceruza mellett hasznos egy kis tasak is, amelyben mindig szem előtt vannak a buszjegyek.


Szekreter GELI LAKBERENDEZÉS 54 900Ft, átlátszó tárolók STILE INTERIO 2290 Ft, színes jegyzettömb PAPÍRSZIGET 650 Ft, átlátszó minitasak STILE INTERIO 980 Ft.

Jegyzetek, levelek
Az óriás csipeszek még egy jegyzettömböt is elbírnak, a boríték meg sem kottyan nekik. Arekeszekből álló fali tárolóban (lásd a nagy képen)a családtagok postáját gyűjthetjük, és gipszbetűkkel jelölhetjük meg, hogy melyik rekesz kié.

Óriás csipesz STILE INTERIO 5990 Ft/3 db, színes gemkapocs INTERSPAR 269 Ft.

Cetlik, csekkek
Nemcsak készen vásárolható üzenőtáblára rendszerezhetjük dolgaink, hanem saját magunk is készíthetünk efféle holmit, olyan méretben, amilyet szeretnénk, és bevonhatjuk olyan textillel, ami illik alakásunk hangulatához, színeihez. A névjegyeket, csekkeket, blokkokat szétválogathatjuk egy-egy borítékba vagy tasakba.

100x50 centis, 4 centi vastag nikecell tábla PRAKTIKER 410 Ft, textil I LOVE TEXTIL 390Ft/m, színes boríték PAPÍRSZIGET 120 Ft/db, patentos műanyag tasak PAPÍRSZIGET 120Ft, naptár PAPÍRSZIGET 850 Ft.

Kulcsok, képeslapok
Nem kell sok hely egy ilyen tárolónak, amelynek fiókjaiban a fontos mütyüröket tarthatjuk: egy fiók a kulcsoknak, egy a képeslapoknak, egy atelefontöltőknek. A bútordarab tetején, ajegyzettartóban elférnek újságok, fotók, rajzok, CD-k és befizetésre váró csekkek.

Fiókos kosaras tároló GELI LAKBERENDEZÉS 7500Ft, fém jegyzettartó STILE INTERIO 2990 Ft.

Styling: Lukász Eszter, Fotó: Reichel Tamás. Az a cikkünk az Éva 2011. januári számában jelent meg.