Napi horoszkóp március 5.: a Bikák igyekeznek önazonosak lenni, az Oroszlánok komoly döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 5.: a Bikák igyekeznek önazonosak lenni, az Oroszlánok komoly döntés előtt állnak
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Régóta gondolkodsz rajta, hogyan cserkészd be az általad kiszemelt „áldozatot”, mindent körüljársz annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogy felhívd a figyelmet magadra. Ettől azonban csak nevetségessé és komolytalanná válsz számára, és az egész terv dugába dől. Inkább nyiss felé, kérdezz rá őszintén, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád és találd meg a hozzá vezető, egyenes utat! Hidd el, egyszerűbb lesz, mintsem a kacskaringós úton bukdácsolni, aztán lehajtott fejjel elballagni.

BIKA (április 21-május 20)

Mióta érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád, vagy mi a véleménye! Ha mindig aszerint alakítod a viselkedésed, ruházatod, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez nem tetszést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned, vagy öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél Te is egyéniség? Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető az akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.

RÁK (június 22-július 22)

Kellemes csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődet tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a poblémát, és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly döntés, nehéz választási lehetőség előtt állsz, s emiatt egyenlőre eléggé bizonytalan vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Ez nem is lesz olyan nehéz, mint ahogyan az elején gondoltad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van valaki a környezetedben, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít kettőtök kapcsolatának, és azt már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró a számodra. Azért adj egy esélyt a dolognak, mégis valahogyan hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te egyelőre nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál rá, hogy váratlan események miatt alaposan össze kell szedned magad, s minden kreativitásodra szükség lesz, hogy megoldd a helyzetet. Ez roppant sok energiádba kerül, nap végére úgy érzed, mintha 90 fokon kimostak volna, épp ezért az estét szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek! Hidd el, senki nem tud pihenés nélkül mindig top formában lenni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan súlyos tehertől sikerül megszabadulnod, amely már hosszú ideje megnehezítette az életed. Most eljött azonban az idő, hogy ezt megünnepeld: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd a jövőbeli újabb megpróbáltatások elviseléséhez.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Ez neked roppant jól esik, érzed, hogy számíthatsz rá. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

BAK (december 22-január 20)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, s ha nem vigyázol, mindegyik eldől. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre sikerült elérned a célod: nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az a bizonyos fa most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magad, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, te azonban jó ideje csupán flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább próbára teszed a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid a jövőt illetően, gyorsan hozd tudtára, mit szeretnél.