Napi horoszkóp március 15.: a Bikákat ismét segítőkészségük vezérli, a Szüzek ismeretlen helyzetből próbálják a maximumot kihozni

Napi horoszkóp március 15.: a Bikákat ismét segítőkészségük vezérli, a Szüzek ismeretlen helyzetből próbálják a maximumot kihozni

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Ü

Ünnepnap, #maradjotthon – olvasd el a horoszkópodat.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Szinte folyamatosan azon gondolkodsz, mit tehetnél annak érdekében, hogy ne lássák a körülötted élők azt, ami nyomaszt, egyfolytában azon trükközöl, hogyan mosolyogj úgy, hogy az hitelesnek és igaznak tűnjön. Mielőtt azonban Oscar-díjra jelölnek kiváló színészi alakításodért, állj meg egy pillanatra és nézz tükörbe. Merd bevallani magadnak, hogy nem lehet mindig tündökölni, amikor nem süt a Nap. Nem lehet mindig mosolyogni, amikor legszívesebben nem tennéd. Gondolod, hogy mindenkinek cukormázas élete van körülötted? Mindenkinek vannak negatívabb előjelű helyzetei, az egész csak azon múlik, hogy hogy állsz hozzá a megugrandó akadályhoz! Légy büszke magadra és arra, amit eddig elértél, higgy abban, hogy a viharfelhők is elmennek egyszer, a napsütésben pedig te tudsz majd a legszebben tündökölni! Nem kell minden áron mást mutatnod, mint amilyen vagy, aki elfogad így, az melléd áll, aki pedig nem, arra rá kell segíteni a kabátot, hadd menjen!

BIKA (április 21-május 20)

Segítőkészséged ismét bátran kibontakozhat, hisz ez az az időszak, amikor jó példát és utat mutatva állhatsz mások szolgálatába, amikor a jó ügyek mellett kiállva megmutathatod azt, miként kell szívből, mégis a józan ész határain belül megfogni azok kezét, akik rászorulnak, akik elfáradni látszanak az úton, akik nem tudnak egyedül boldogulni. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz nem mindenki teszi a háta mögé a saját gondjait és lép elő, másokért küzdeni! Hidd el, fog még rólad beszélni a Világ!

IKREK (május 21-június 21)

Elbagatelizálsz egy bizonyos dolgot, amelynek meg is lesz a következménye. Az eredményen ugyanis jól látszik az, hogy nem kezelted kellő komolysággal a helyzetet. Ez most nem sikerült olyanra, amilyenre megálmodtad, tapasztalatszerzésnek azonban mindenképp jó volt, hisz megtapasztalhattad, milyen lesz az eredmény, ha nem úgy állsz a dologhoz, ahogy azt a szituáció megkívánja. Legközelebb jobban tedd oda magad és nem fog főni a fejed sem miatta!

RÁK (június 22-július 22)

Jelen pillanatban nagyon foglalkoztat a jövőd, az, hogy a jelenleg futó projekteknek mi lesz a sorsa, hogy te magad hogyan fogsz anyagi szempontból kikerülni a helyzetből. Aggodalmad nyilván nem alaptalan, de hidd el, nem vagy egyedül a kérdéssel és attól, mert non-stop ezen kattog az agyad, abszolút nincs ráhatásod az anyagi helyzetedre. Örül a megtakarításodnak és annak, hogy nem küzdesz mindennapi gondokkal, örülj a magad és szeretteid egészségének és próbáld hasznosan eltölteni az időd. Segíts másoknak, hisz ettől válhatsz te is jobb emberré. Hidd el, hosszútávon mindenképp garantált az erkölcsi haszon!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindent előre kidolgoztál, egy véletlen hiba miatt azonban váratlanul meredek irányt vesznek a történések. Próbálj gyorsan cselekedni, mert ez most vízválasztó lehet! Igyekezz minden szempontból helyén kezelni a problémát, globálisan tekints az egészre és ha mindent úgy csinálsz a komeptencia határaidon belül maradva, ahogy kell, nem lehet korrigálhatatlan a hiba. Úgy tekints a helyzetre, hogy ismét tanultál valamit, így legközelebb talán óvatosabb leszel és nem mész a tűz közelébe, ha tudod, hogy milyen forró!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ismeretlen vizekre evezel, amerre még soha nem jártál, épp ezért teljesen bizonytalan vagy azt illetően, vajon merre tovább, állj meg, avagy minden félelmed legyőzve megpróbáld kihozni belőle a maximumot. Mielőtt döntésre jutsz, érdemes azon is elgondolkodnod, mekkora veszteség érhet, miféle kockázattal járhat rád és a környezetedre nézve. Amennyiben arra jutsz, hogy van benne fantázia, hogy hiányzik az izgalom és a kihívás az életedből, ne hezitálj, vágj bele és bízz magadban, hisz ha örökké a félelmed táplálja a kishitűségedet, sosem fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Adj egy esélyt magadnak és a helyzetnek, mert ha semmit nem próbálsz ki, soha nem fogsz tudni maradandó élményeket szerezni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ez ma a te napod! Minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal és a kötelezettségeiddel időben tudsz végezni, így marad időd arra, hogy saját magaddal is foglalkozz. Használd ki az időt és csak olyan dolgokat csinálj, amelyek a testi és lelki épülésed szolgálják, ugyanakkor gondolkodj felelősségteljesen és olyan programot válassz, ami otthon vagy online kikapcsolódást jelent! Időnként szüksége van az embernek a feltöltődésre, de igyekezz mindezt úgy tenni, hogy amikor teheted, nem jársz ezekben a napokban nagyobb közösségbe, meglátod hosszútávon a te javadat szolgálja majd! Légy kreatív, fess, olvass, főzz, írj, alkoss maradandót!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra -mint ahogy mindenki más számára is- eddig ismeretlen helyzettel szembesülsz, amellyel első körben nem tudsz mit kezdeni. Megijeszt az, hogy benne van a pakliban a bukás lehetősége, hisz sok minden múlik rajtad is. Amellett azonban, hogy komolyan veszed a feladatot, igyekezz higgadt maradni és megoldáscentrikusan gondolkodni, hisz az, amit teszel, nem csak rólad, de a téged körülvevő közösségről is szól. Vetkőzd le a benned lévő megfelelési kényszert és tekints úgy a kihívásra, melyből ismét tanulhatsz valamit, illetve próbáld úgy felfogni a jelen helyzetet, hogy emberileg mindenképp pozitív hatással bírhat a dolog, csak rajtad múlik!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon szeretnél valamit elérni, ennek érdekében annyira elvakultan hajtod a dolgot, hogy akármire képes lennél azért, hogy megszerezd. Mivel azonban jelenleg csupán egyetlen dolog lebeg a szemed előtt, ezért azt sem fogod észrevenni, ha esetleg fejjel rohansz a falnak és a céljaid elérése érdekében olyasmit teszel, amit később nagyon megbánhatsz. Gondold meg, melyik lábad melyik után teszed, mert nagyon könnyen hasra eshetsz. A lelkesedésed őrizd meg, ám mindenképp érdemes két lábbal állnod a földön és reálisan gondolkodnod. Ne feledd, különösen most fontos a józan ész megléte!

BAK (december 22-január 20)

Nagy projekt kellős közepén üt be a krach, amely kénytelen-kelletlen megváltoztatja az eddigi útirányod. Nem biztos azonban, hogy hátrányodra válik a fordulat, igyekezz kihívásként, vagy egyfajta megoldandó egyenletként tekinteni a helyzetre és próbáld a lehető legjobbat kihozni belőle. Könnyen lehet, hogy pozitívan fog elsülni minden és végül te is úgy értékeled majd, hogy jót tett a változtatás minden szempontból.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, megérett benned az elhatározás arra, hogy valami új, számodra eddig ismeretlen dologba vágd a fejszéd. Mivel azonban limitáltak a lehetőségeid és a mozgástered jelen pillanatban, így ezt az időszakot töltsd el hasznosan és arra használd, hogy üzleti tervet, vázlatokat készítesz, építgeted a leendő váradat. Nézd a helyzet pozitív oldalát, hisz most van időd arra, hogy megfelelőképp előkészülj arra az időre, amikor majd tettekben is megmutathatod, mire vagy képes! Hajrá, csak előre, hátrafelé nem érdemes nézned!

HALAK (február 20-március 20)

Vannak akadályok, gondok és kérdőjelek jócskán az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából, kisebb-nagyobb hézagokkal a helyén van, hogy a dolgaid egyelőre haladnak a maguk útján és körülötted mindenki támogat. Nagyon fontos a belső békét megtalálni, nem pánikolni minden léc előtt, amit meg kell ugrani, csupán elfogadni, hogy te is ember vagy, akinek megengedett a hibázás lehetősége. És ha levered a lécet?! Akkor fel kell állni és újra nekifutni. Nem kell agyonbonyolítani az életed, szerencsére te ezt pontosan tudod. Csak így tovább!

Tovább olvasok
Kép
„Amíg anya ilyen csúnya tablettát szed, neked nem lesz kistestvéred!”

Beszólnak. Kommentálják a legbelsőbb magánügyeidet. Akár a gyerek előtt is.

Kép
Vihetjük az újszülöttet levegőre? Ezt mondja a gyerekorvos:

Jó dolog összebújni egész nap az újszülöttel és a biztonságot nyújtó négy fal között lenni, ismerkedni, kiélvezni az első, közös időszakot. Ám pár nap után az újdonsült anyukáknak is elkezd hiányozni a levegő, hogy elmenjünk valahova otthonról. De vajon ki lehet egy pár napos/hetes újszülöttel már mozdulni?

Kép
7 szobanövény, aminek szinte semmi fényre nincs szüksége

Elfogyott a hely az ablakban? Vagy épp olyan helyiségbe is raknál növényt, ahol nincs ablak, ergo természetes fény sem? Nem baj, mert most mutatunk pár olyan szobanövényt, akik gyakorlatilag fény nélkül is vígan elélnek.

Kép
Meddőnek nyilvánították, pedig egészen hétköznapi módon kezelhető volt a baja

Akár a kivizsgálásnál, akár a sokadik lombiknál tartunk, a babatervezés nehézségei alaposan igénybe veszik testünket és lelkünket egyaránt. Néha reményt és eltökéltséget mozgósítanak bennünk, máskor dühösek leszünk magunkra, a párunkra és az egész világra. A testünkre pedig egyre inkább ellenségként kezdünk tekinteni, amiért nem azt teszi, amit elvárnánk tőle. Így volt ez Barbinál is.

Kép
Napi horoszkóp szeptember 26.: a Nyilasok az árral sodródnak, a Bakoknak éberségre van szükségük

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópod, izgalmas üzeneteket tartogatnak ugyanis az egyes csillagjegyek!

Kép
Évekig nem szeretkeztünk a feleségemmel… de aztán újra egymásra találtunk

Hosszú és fájdalmas volt a küzdelem, de megérte. István elmeséli, hogyan találták vissza az intimitáshoz hosszú évekig tartó szexmentes időszak után.

Kép
Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy?

Veled is előfordult már, hogy azt álmodtad, babát vársz? Aggodalomra semmi ok, általában mindig pozitív dolgot jelez.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem