Napi horoszkóp május 31.: a Kosok megtalálják a lelki békéjüket, a Bikák foggal-körömmel harcolnak valamiért

Napi horoszkóp május 31.: a Kosok megtalálják a lelki békéjüket, a Bikák foggal-körömmel harcolnak valamiért

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét izgalmas üzeneteket kaphatsz!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Számodra rendkívül fontos a testi-lelki béke, a harmónia, az, hogy mások miatt ne ess ki az egyensúlyodból. Akad azonban valaki, aki igencsak a határaidat feszegeti, aki szinte szándékosan szeretne kihozni a sodrodból. Amennyiben azonban sziklaszilárd a benned lévő béke, nincs az a cunami, ami kétségbe ejthetne. Erős vagy, sokat dolgozol azért, hogy ne billentsen ki semmi az egyensúlyból, épp ezért ne is foglalkozz azzal, hogy mások miképp akarnak neked ártani. Az az ő bajuk, te pedig köszönöd szépen, jól vagy és nem engeded, hogy a negatív emberek magukkal rántsanak. Ilyen egyszerű az élet!

BIKA (április 21-május 20)

Valami, amit a szívügyednek tekintesz, veszni látszik, te azonban foggal-körömmel harcolsz azért, hogy végül sikeres lehess és mindenkinek megmutathasd, hogy igenis van értelme harcolni. Egy ponton azonban érdemes számot vetned a dologgal és azt mondani, hogy te ugyan mindent megtettél, de vannak helyzetek, mikor nagyobb veszteséggel jár megtartani valamit, semmint elengedni. Épp ezért, amennyiben kezd a dolog a minőség rovására menni, légy erős, határozott és engedd el a dolgot. Hidd el, hosszú távon te jársz jobban!

IKREK (május 21-június 21)

A jövőre gondolva már most szeretnél kiküszöbölni egy olyan problémát, amelynek egyelőre nincs realitása, így tulajdonképp nem is tudod, mi az, amit ki akarsz küszöbölni. A felesleges bonyodalmak helyett azonban érdemes tisztán látnod, hisz ha már az elején bonyolítasz egy teljesen egyszerű dolgot, a végén garantáltan bele fogsz gabalyodni az egészbe. Amennyiben nincs gordiusi csomó, neked nem kell feltétlenül kreálnod egyet, ehelyett járj nyitott szemmel, láss tisztán, hogy amikor arra kerül a sor, azonnal be tudj avatkozni. Egyéb esetben felesleges előre félned a fejfájástól, ráérsz akkor kezelni a dolgot, ha aktuálissá válik!

RÁK (június 22-július 22)

Minden erőddel törekszel a békés együttműködésre, az összes porcikáddal azon dolgozol, hogy még véletlenül se kerülj konfliktushelyzetbe, ennek érdekében köntörfalazol a végletekig. Be kell azonban látnod, hogy ez hosszabb távon sokkal fárasztóbb, mint időnként bele-beleállni egy-egy konfliktusba és az igazadat védeni. Itt az ideje tehát annak, hogy őszintén kimond, ami benned van, mert nem kell elhallgatnod semmit. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az az érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled, szinte már hitevesztetten mész az úton, nem nagyon látod a végét és azt, hogy lesz majd egy olyan pillanat, amikor a célvonalban ujjongva ünnepelhetsz. Jóllehet, most megingott a magabiztosságod, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy megvalósítsd az álmaidat és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, csak győzd kitartással!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eléggé felgyorsulnak az események körülötted, szinte már-már követhetetlenné válik minden, ami történik, te pedig igyekszel valamiféle kapaszkodót találni, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha ennyire rohansz, épp ezért amennyiben lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani, hiszen a kapkodásnak nagy bukás lehet a vége. Vedd sorjában azokat a dolgokat, amelyekkel feltétlenül végezned kell és azokra koncentrálj elsősorban. Fogadd el, hogy egyetlen nap alatt úgysem fogod megváltani a világot, s ha okosan osztod be az idődet és az energiádat, bőven jut majd időd a hétvégi pihenésre is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé irigykedve tekintesz a környezetedben élőkre, hisz ők valahogy mindig szerencsésebbek, ezáltal sikeresebbek is, míg te négykézláb mászva se tudsz olyan eredményeket felmutatni, mint ők. Ahelyett azonban, hogy azzal lennél elfoglalva, hogy másokat figyelsz folyton, el kellene gondolkodnod, mi az a pont, ahol változtatnod kell az eddigi taktikán ahhoz, hogy ne mások sikereit asszisztáld végig. Be kellene látnod, hogy amennyiben önmagadra összpontosítasz és elindulsz az általad eltervezett útvonalon, téged is ott fog várni a végén a siker és a csillogás. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég kellemetlen témában kérik ki a véleményed, ám neked fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy ne kerülj kényelmetlen szituációba emiatt. Épp ezért, mielőtt kifejtenéd az álláspontod, érdemes alaposan végiggondolnod, mit válthatsz ki azzal, ha őszinte vagy. Mivel azonban hazudni sem szeretnél, ám mégsem merülnél nyakig a helyzetben, inkább igyekezz diplomatikus választ adni, hisz azzal, ha valamit kimondasz, óhatatlanul osztozol a felelősségben is. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb a diplomatikus megoldást választani!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta várod a megfelelő pillanatot arra, hogy egy régi, már-már homályba veszett konfliktust rendezz valakivel, aki azelőtt nagyon fontos szerepet töltött be az életedben, egy vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben azt érzed, hogy szükséged van az illetőre és nem tudod elengedni, mindenképp érdemes -már csak a saját nyugalmad miatt is- felkeresned és békejobbot nyújtani neki. Hallgasd meg az ő álláspontját is, hisz elképzelhetően észérvekkel védi majd az igazát. Fogadd el, hogy ketten kétféle álláspontot képviseltek, hogy a joker jól megfér a dámával a pakliban, és igyekezz békét kötni. Hidd el, kifizetődő lesz a bátorságod!

BAK (december 22-január 20)

Csalódottan veszed tudomásul, hogy bár nagyon szerettél volna valamit elérni, mégsem úgy sült el a dolog, ahogyan azt eltervezted. Mielőtt azonban elveszítenéd a reményt és a magadba vetett hitet, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy vajon mi lehetett az a pont, ami a végkimenetelt befolyásolhatta. Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez is egyfajta lecke számodra, amelyből levonhatod a megfelelő konzekvenciát és megtanulhatod, hogy mit kell a jövőben másként csinálnod ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan azt eltervezed. Ne aggódj, attól, mert az élet időnként felülírja a számításaidat, ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vagy sikerre hivatott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé monotonnak találod a jelenleg végzett tevékenységed, abszolút nem érzed magadénak a dolgot, épp ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb lezárd az ügyet és végre olyasmivel foglalkozhass, ami érdekel és rejt némi izgalmat magában. Ne akard azonban minden eszközzel túltolni a dolgot, mert így csak azt fogod elérni, hogy nemhogy előre haladnál, inkább hibát hibára halmozol majd, ez pedig kifejezetten hosszúra nyújtja majd a kényelmetlen folyamatot. Sokkal inkább érdemes végiggondolnod, hogyan tudsz a leghatékonyabban működni úgy, hogy az hasznos és lehetőleg hibátlan legyen, az lebegjen a szemed előtt, hogy végleg fejezd be a dolgot annak érdekében, hogy később ne köszönjön vissza egy váratlan helyzetben! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki óriási szívességet kér tőled, ami akkora volumenű, hogy szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, sokkal inkább véled úgy, hogy a dolog túl nagy áldozattal járna. Próbáld ezt óvatosan, mégis egyértelműen elmagyarázni, hogy amit az illető elhatározott, az számodra megítélésed szerint aránytalanul nagy kockázatot jelentene, ezért vélhetően jobb, ha bele sem fog az egészbe. Találjátok meg a legnagyobb közös nevezőt, s akkor mindketten jól jöttök ki a dologból.

Tovább olvasok
Kép
Évekig nem szeretkeztünk a feleségemmel… de aztán újra egymásra találtunk

Hosszú és fájdalmas volt a küzdelem, de megérte. István elmeséli, hogyan találták vissza az intimitáshoz hosszú évekig tartó szexmentes időszak után.

Kép
Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy?

Veled is előfordult már, hogy azt álmodtad, babát vársz? Aggodalomra semmi ok, általában mindig pozitív dolgot jelez.

Kép
A koronavírus-tanév első hónapja egy tanár szemszögéből

Milyen a legeleje ennek a furcsa, szabálytalan 2020-as tanévnek? Egy tanár beszámolója.

Kép
A testével védte a gyerekeket a nekik rohanó autótól a dada

A lopott autót vezető ismeretlen férfi ezután elmenekült. Az asszonyt a környezete mindig is „rendkívül védelmezőnek” ismerte.

Kép
Hogyan kell mikróban jófajta tojásételeket készíteni?

A mikrohullámú sütő a barátunk. Nem kell tőle félni. Tojásételek elkészítéséhez is kiváló.

Kép
Colin Firth meleg szerelmi drámában tér vissza

Nem túlzás azt mondta, hogy az év legromantikusabb drámáját fogjuk kapni Stanley Tuccitól és Colin Firthtől, akik középkorú meleg párt fognak alakítani.

Kép
Napi horoszkóp szeptember 25.: a Mérlegek várakozásainak megfelelően alakulnak az ügyeik, a Skorpiók több fronton igyekeznek helyt állni

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas üzeneteket találsz ugyanis az egyes csillagjegyek alatt!

Kép
Apa vagy anya csinál karriert?

„Sajnálom, de a feleségem beosztása miatt nem fogadhatom el ezt az állást!” Csak provokálok. Ez a mondat nem így hangzott el. Hanem fordítva.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem