Napi horoszkóp június 27.: az Ikrek romantikával tölthetik a napot, a Skorpiók elégedettek lehetnek a mostani helyzetükkel

Borítókép: Napi horoszkóp június 27.: az Ikrek romantikával tölthetik a napot, a Skorpiók elégedettek lehetnek a mostani helyzetükkel
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

Olyan feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődet és energiádat emészti fel, hogy maradéktalanul megfelelj és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled. De most már késő bánat, nem tudsz kihátrálni, hanem muszáj vagy végigcsinálni, amibe belekezdtél. Annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellően tapasztalt is vagy, nagyjából tudod tehát, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenképp szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében kész vagy még kissé alakoskodni is, de a jelmez, amit magadra öltöttél, egyáltalán nem illik rád. Nem kell azonban kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, rendelkezel ugyanis éppen elég jó tulajdonsággal ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne görcsölj, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne úgy, mindha épp most kellene vizsgáznod mások előtt. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, az szuper, ám amennyiben valami egészen mást várnak el tőled, nem is biztos, hogy van egyáltalán keresnivalód ebben a bizonyos társaságban!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap a romantika jegyében telik, a szerelmed ugyanis meglepetésekkel halmoz el, ami kifejezetten jól esik neked és növeli az önbizalmadat. Pont jókor jötttek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi. Használjátok ki ezt a napot, a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hisz rohanó életetek általában kevés alkalmat ad a romantikára, ma pedig mindent pótolhattok. Nem kell különösebben nagy programot szerveznetek ahhoz, hogy minőségi időt töltsetek együtt, egyszerűen csak beszélgessetek, tudjatok meg többet egymásról, nézzetek meg egy filmet – vagy bújjatok össze egy finom bor társaságában. Figyeljetek jobban egymásra, hisz csak így fűzhetitek szorosabbra a kettőtök közötti kapcsolatot!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy a saját szempontjaid és céljaid háttérbe szorultak. Mindig másoknak igyekeztél megfelelni, s az lebegett a szemed előtt, hogy mit tegyél a környezetedben élők boldogsága érdekében. Ezzel a gyakorlattal azonban mielőbb érdemes lenne szakítani, mert nem fogsz jól kijönni a dologból. Előbb-utóbb reménytelenül belefásulsz az egészbe, és csak céltalanul bóklászol majd. Gondold végig, tényleg az a legfontosabb, hogy állandóan mások kedvére tegyél?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmivel foglalkozol, amihez tulajdonképpen nem sok közöd van, ám mivel mások sem törődnek vele, úgy gondolod, neked kell megoldanod a helyzetet. Megvan azonban neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy újabb terheket végy a nyakadba. Hagyd, hogy azok dolgozzanak ezen a kényelmetlen szituáción, akik a bajt okozták, mert ez nem a te sarad. Figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túl leszel. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen az ő bajuk!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyszerűen értetlenül szemléled bizonyos emberek viselkedését, s akárhogyan gondolkodsz, nem fér a fejedbe, miként képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében mintegy bulldózerként keresztülgázolni másokon. Mivel ez a te értékrendeddel összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképpen közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel, hisz egyfelől abszolút nem kívánsz vegyülni velük, másfelől nyilván örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon te mikor kerülsz sorra. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utadat járod és nem kényszeríted bele magad olyan szituációba, amelyben szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is. Mindenképp a saját boldogságodat helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami kivett belőled minden energiát. Emiatt kimerültek a belső tartalékaid és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a mai nap hátralévő részét arra, hogy kipihend magad, mert nem tudhatod, mikor jön szembe egy újabb kihívás, amelynek csak teljes erőbedobással tudsz majd megfelelni. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha a mai napra kikapcsolod magad a forgalomból.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogyan eltervezted, emiatt időnként kissé el voltál keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, amikor bárhogyan is alakultak a dolgok, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezd a helyére kerülni minden, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejében add fel, ha már nem bírod a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal, és végre kicsit kifújhatod magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelki társadat, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani, ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy ez kölcsönös, s hogy te is fektetsz legalább annyi energiát a dologba, mint amennyit ő. Becsüld meg az ilyen embert!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad abban a szituációban, amelybe akaratodon kívül kerültél, hisz most olyan szerepet testál rád valaki, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged levenni a jelmezed, egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod rajta, egyszerűen szabadulj meg tőle, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt úgy nem tudod a verset sem elszavalni, ha nem érted a mű mondanivalóját! Ha nem jött még el a megfelelő alakalom arra, hogy kibújj a szerepből, mindenképp húzódj meg és várj az első lehetőségre! Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, s ha valami nem a terveid szerint alakul, kétségbe esel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikerre vihesd, amit elhatároztál. Az egész életedet arra teszed fel, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy az indulataidat másokon levezetni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább új élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

HALAK (február 20-március 20)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!