Napi horoszkóp június 13.: a Bikák magabiztosan mennek előre, az Oroszlánok fontos döntés előtt állnak

Borítókép: Napi horoszkóp június 13.: a Bikák magabiztosan mennek előre, az Oroszlánok fontos döntés előtt állnak
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Valaki nagy görcsösséggel igyekszik megértetni veled valamit, amely neked olyan magas, hogy azt sem tudod, mi a mondanivalója, emiatt a másik eléggé megorrol rád és olyan, övön aluli ütéssel gázol a lelkedbe, amely nagy csalódást okoz neked. Ha azonban félreteszed a megbántottságod, rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos az illető számára az, amit mindenképp szeretne elmagyarázni, miközben azt érezheti, hogy fütyülsz a mondanivalójára. Értesd meg vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem azért, mert egyszerűen nem illik bele az értékrendedbe. Mivel azonban ez az ő élete, élheti a saját elvei szerint, de ne próbáljon belerángatni valamibe, amely ellen minden porcikád tiltakozik!

BIKA (április 21-május 20)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!

IKREK (május 21-június 21)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz a mai napon a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd el a barátaidat egy hangulatos helyre és nyugodtan igyál meg velük egy jéghideg limonádét, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos döntés előtt állsz, ami a jövőben meghatározhatja az életedet, te azonban nem nagyon szereted a változásokat, mindig mindenhez a végtelenségig ragaszkodsz, még akkor is, amikor az már nemhogy hasznot hozna, hanem még veszítesz is rajta. Higgy abban, hogy a döntésed nyomán valami olyasmi vár rád, amihez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most feketét vagy fehéret mondanod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan teher nyomja a vállad, amit egyelőre nem tudsz letenni, ezért annak érdekében, hogy mielőbb felszabadulhass, minden porcikáddal azon dolgozol, hogy megoldd az ügyet. Ne kapkodj, figyelj a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz meg, amelyek végül az egész folyamatot teljesen más irányba vihetik el. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert már rendkívülien zavar. Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre megkönnyebbülj, csak győzd türelemmel kivárni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy elég bonyolult, ügyben most lehetőséged van arra, hogy a történet egy igen szövevényes szálát kibogozd, s olyan részleteket tárj fel, amelyek segíthetnek egy régóta fennálló rejtély megoldásában. Nagy izgalommal tölt el, hogy végre hasznossá teheted magadat az ügyben, s most érdemes alaposan utánajárni mindennek. Ha kell, oszd meg másokkal is a tapasztalataidat, de csakis olyanokat avass be, akikben abszolút megbízol. Később nagyon büszke leszel majd rá, hogy tulajdonképp milyen rejtélyes ügyet sikerült megoldanod. Ügyelj azonban arra, hogy semmilyen cél érdekében ne adj fel az emberi értékeidből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos szituációban valaki rád hárít minden felelősséget, hisz ő kényelmetlenül érzi magát benne, emiatt inkább menekül, még mielőtt valaki kérdőre vonhatná az általa okozott helyzetért. Mivel azonban neked a legkevésbé sincs közöd a dologhoz, így már az első pillanatban, csírájában fojtsd el a próbálkozását, világosan és határozottan hozd a tudtára, hogy átlátsz a szitán és nem vagy hajlandó elvinni a balhét helyette, sőt! Sokkal inkább azon leszel, hogy kiderüljön az igazság, hisz a magad védelme érdekében mindenkinek meg kell tudnia, mi zajlik valójában a háttérben. Ne hagyd magad, te is teljes joggal kiállhatsz magadért!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki minden lépésedet árgus szemekkel figyeli, bármit mondasz, szinte biztosan beléd köt, olyan magasra téve a mércét, hogy azt lehetetlen legyen megugranod. Emiatt roppant feszült vagy, nem tudod, hogyan kezelhetnéd diplomatikusan a helyzetet, fogalmad sincs, miként szabadulhatnál meg tőle. Ha azonban egy kissé más felfogással tekintesz a helyzetre, rájöhetsz, hogy épp azért van jelen az illető az életeben, mert valamit meg kell tanulnod. Ha csak olyanokkal vennéd körbe magad, akik isszák minden szavad, akik ajnároznak megállás nélkül, előbb-utóbb megunnád a dolgot. Ellenszenv helyett tekints kihívásként a dologra és találd meg a pozitív oldalát!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívüli görcsösséggel hajtasz annak érdekében, hogy mindenki elégedett legyen veled, dupla annyi energiát fektetsz mindenbe csak azért, hogy a környezetedet boldoggá tedd. Érdemes azonban feltenned magadnak a kérdést, hogy mi a fontosabb, az, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy te elégedetten tudsz-e a tükörbe nézni azzal a nyugodt lelkiismerettel, hogy minden, tőled telhetőt megtettél az általad kitűzött cél elérése érdekében. Igyekezz a szabályokat betartva menni az úton és semmi más ne lebegjen a szemed előtt, csak is a saját boldogságod! Különben is, bármit tehetsz, mindig lesznek, akik ferde szemmel néznek rád amiatt! Neked nem az a dolgod, hogy mindenkit boldoggá tegyél, majd megteszik mások saját magukért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon fontos ügyet bíznak rád, amelyet a megfelelő diszkrécióval, a tőled telhető legnagyobb odaadással, eddig megszerzett tudásod bizonyításával kell megoldanod. Noha a felelősség súlya egy pillanatra eltántorít, azt is pontosan tudod, hogy nem hátrálhatsz ki csak úgy a helyzetből, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor nincs helye a félelemnek, mert a lehető legtökéletesebben el kell végezned. Ne akard összecsapni az egészet, ülj le, gondolkodj, készíts tervet és csak akkor vágj bele, ha már minden összeállt a fejedben és nem a sűrű bozótosban kell bolyonganod. Ne húzd azonban sokáig az időt, mert a végtelenségig nem csiszolgathatod a tervrajzot!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje hatalmas teherként nehezedett rád egy bizonyos dolog, s ez minden másról elvonta a figyelmedet, gyakorlatilag szinte kizárólag ezzel foglalkoztál. Most azonban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg lezárhasd az ügyet, felszabadulhass és új utakon indulhass el új élmények felé. Ragadd meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden hiánytalanul áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, csak magadra kell koncentrálnod, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!