Napi horoszkóp július 3.: a Skorpiók ügyei jól alakulnak, a Bakokban túlteng az energia

Napi horoszkóp július 3.: a Skorpiók ügyei jól alakulnak, a Bakokban túlteng az energia

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ma is izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú idő után végre látszik a munkád gyümölcse, megcsillan egy kis részeredmény, emiatt hajlamos vagy elbízni magad és karba tett kézzel hátradőlni. Itt azonban még korántsincs vége a dolognak, mitöbb most kell sebességbe tenned magad, hisz ezzel a részsikerrel végre lehetőséget kaptál, hogy learasd a babérokat és olyasmit érhess el, ami hosszú távon kísérhet tovább az utadon. Ugyan a hét utolsó munkanapja van, amikor nagyjából mindenki a környezetedben limonádét szürcsöl egy légkondicionált helyen, te mégis kapcsolj rá és dolgozz keményen. Hidd el, ha sikerül elérned, amit szeretnél, annál édesebb és finomabb lesz a limonádé!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész napod és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta problémával keres meg valaki, amit egyedül nem tud megoldani és nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen, aki ki tudja segíteni. Mivel azonban egy elég bonyolult ügyről van szó, igyekezz minden egyes részletét megtudni, mindent kielemezni, mielőtt igent mondasz rá, hisz attól kezdve neked is felelősségteljes szereped lesz a dologban. Csak akkor vállalj bármifajta segítségnyújtást, amennyiben biztos vagy abban, hogy valóban te vagy az, aki kioldhatja a gordiusi-csomót. Ellenkező esetben ne építs az illetőben hamis illúziókat, mert egyrészt az illető idejét vesztegeted, másrészt pedig csalódást okozhatsz neki!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatosan azt érzed, folyamatosan a tűréshatáraid feszegeti, egyszerűen észre sem veszi, hogy egyre messzebbre merészkedik és te előbb-utóbb meg fogod elégelni azt a fajta viselkedést, amit veled szemben tanúsít. Ne hagyd magad egyetlen másodpercig sem, ülj le és beszélj vele, kérdezz rá, hogy vajon mit szeretne tőled, csikarj ki belőle egy egyenes választ, tudasd vele, hogy nem vagy az effajta macska-egér játék híve. Határozottan és magabiztosan mondd el neki, hogy amennyiben nem tudtok egy csapatban működni, inkább ne is húzzátok egymás idejét, mert az általa kialakított helyzet semmi jóra nem vezet, nálad pedig egész közel van már ahhoz a határhoz, amelyet a saját érdekében nem érdemes túllépnie.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg el fog fogyasztani lelkileg. Ne bánd, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod, ám ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is te vagy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján akaratodon kívül olyasfajta kalandokba keveredsz, amelyekbe kevesen kerülnek rajtad kívül. Bár alapvetően kalandvágyó típus vagy, most valahogy mégsincs ínyedre a kialakult helyzet, épp ezért igyekezz mihamarabb letudni és viszonylag nyugodtabb, kiszámíthatóbb feladatokat keresni. Ugyan a hét utolsó munkanapja van, mégis érdemes lenne spórolni az energiáiddal, hisz ha most ellősz minden puskaport, miből gazdálkodsz a hétvégén?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis gond van a kalkulációval, emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Előzetes várakozásaid ellenére sokkal jobban alakulnak azok a dolgok, amelyek eredményességéért korábban egy lukas garast sem adtál volna. Ez rendkívüli izgalommal és büszkeséggel tölt el, hisz kiváló bizonyítékot jelent számodra, hogy ebből bizony még bármi kisülhet, mert komoly sikereket is elérhetsz. Kapcsolj nagyobb sebességre, ne hagyd, hogy kizökkentsenek, vagy eltereljék a figyelmed, hisz most van lehetőséged olyan magasságokig menni, amelyektől korábban rettegtél és egyáltalán nem hittél magadban. Mindig megéri némi önbizalmat magadra erőltetni, hisz anélkül semmi nem sikerülhet!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapjára annyira kimerültnek érzed magad, hogy egyszerűen bárhogy szeretnél, nem tudsz olyan lendülettel nekifutni a rád bízott feladatoknak, valahogy azt érzed, hogy ebből bizony sok jó nem fog kisülni. A nehézségek ellenére mégis próbáld összeszedni magad, rendezd a gondolataid és arra összpontosíts, hogy fáradtságod a legvégén a legkevésbé sem fogja érdekelni a körülötted tevékenykedőket, épp ezért nem lesz nekik elegendő magyarázat, hogy a lelkedben már szünnap van. Meg tudod csinálni, csupán csak némi akaratot kell magadra erőltetned hozzá, utána pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívüli energiáktól duzzadva futsz neki a mai napnak, úgy érzed, egy egész hadsereggel is meg tudnál birkózni, ha ilyesfajta megpróbáltatást hozna az élet. Okosan gazdálkodj azonban az energiáiddal, mert nem tudhatod ugyanis, mikor kell valami olyasmire felhasználnod, ami esetleg kicsit több befektetést igényel, mint a többi, apróbb feladat. Ügyelj arra, hogy a nálad lustábbak ne testálhassanak rád semmit, csak azért, mert azt látják, hogy az óceánt is át tudnád úszni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amikor már mindenki feladta a küzdelmet, te még mindig látsz fantáziát egy bizonyos dologban, érdemesnek látod magad arra, hogy mentsd a menthetőt és végül valamiféle pozitívumot hozz ki az egészből. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg van értelme, tudd és merd belátni, ha értelmetlen küzdelemről van szó mész és a dolognak a jövőben szinte semmi eredménye nem lesz. Csak addig menj, amíg az út ki van kövezve, utána már veszélyes magadnak építened!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress valakit, akivel korábban egy konfliktus helyzet vetett véget a jó viszonynak, maradtak benned ugyanis kérdések, emiatt nem tudod lezárni a dolgot és békével továbblépni. Érthető, hogy mindenképp fel szeretnéd keresni az illetőt, ám ha ugyanakkor belegondolsz, lehet, hogy te megnyugszol, de a másikat felkavarod vele. Épp ezért csak akkor vedd fel vele a kapcsolatot, amennyiben békés úton szeretnél választ kapni a kérdéseidre. Meg ha nem is melegszik meg közöttetek újra a viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni a dolgot és tovább tudsz lépni.

Tovább olvasok
Kép
Fahidi Éva: A covid mint régi ismerős

Amikor egy buzgó újságíró megkérdezte tőlem: mi volt a legszörnyűbb a soában, „minden” – mondtam derűsen, mert a kérdés ilyetén történő felvetésén valóban csak derülni lehet.

Kép
Hogyan dobd fel a lakást pár apró változtatással?

Míg nyáron a világos, könnyű textíliáké a főszerep, addig az őszi-téli szezonban a vastagabb, puhább anyagokat és meleg tónusú dekorációkat érdemes előtérbe helyezni. Erre buzdítanálak most téged is, hiszen ebben az időszakban még fontosabbá válik, hogy otthonod kellőképpen kikapcsolhasson.

Kép
Elmondom, hogyan őrizzük a házasságunkat a férjemmel 3 gyerek mellett

A hamarosan megjelenő nyomtatott lapszámban azt a költői kérdést teszem fel a cikkemben, hogy „neked a férjed az első vagy a gyerek?”. Előrebocsátom, a pszichológusok azt javasolják, hogy – többek között a gyerekek érdekében! – a házasságodat tedd az első helyre. Te képes vagy erre? Egyáltalán hogyan lehetséges? Ismerősöm, Smohayné Simon Gyöngyvér elmeséli, hogyan csinálja – a férjével együtt.

Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem